Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goran i Gabrijela si pašu. Iskre ipak frcaju između njega i Hane

None Foto: facebook/RTL 9

Sviđa mi se Gabi jer je direktna, što misli, to kaže i to cijenim jer odmah znaš na čemu si, priznao je Goran da astrologinja Anđelka Subašić nije pogriješila u svojoj analizi

U utorak navečer u vili Gospodina Savršenog pojavila se posebna gošća – astrologinja Anđelka Subašić, koja je djevojkama otkrila kakvu ženu traži Goran i koliko su one kompatibilne s njim.

Foto: RTL.hr

- Goranova idealna žena treba biti postojana i stabilna, mora biti lojalna i čvrstog karaktera, spontanih emocija i savršenog izgleda. Treba imati vlastiti identitet, da nije totalno njemu podređena i da ima vlastito ja - kazala je astrologinja.

GOSPODIN SAVRŠENI: Jako sam romantičan, volim darivati za Božić i raditi kolače

Njezina otkrića najviše su pogodila Gabrijelu.

- Kompliciran je. Ako sve to traži, trebamo vidjeti što onda nudi zauzvrat - prokomentirala je Gabi.

Anđelka je imala spremnu analizu njihovog odnosa.

GLEDATELJI PRIMIJETILI Kritike na račun 'Savršenog': 'Izbacio je sve koje su majke'

- Nemojte glumiti da vas ne privlači, ljubomorni ste i prikrivate emocije, vi ste tempirana bomba. No vrlo ste kompatibilni i jako ste si privlačni međusobno, možda vas samo ovo okruženje ne stimulira -  zaključila je astrologinja.

Foto: RTL

Otkrila je i druge analize.

- Vrlo privlačna njemu, Hana nekako dominira i snažno ističe svoju ženstvenost. Ono što želi, samo ispruži ruku i uzme. Tu frcaju iskre i slobodno ga zavodite - kazala je Subašić atraktivnoj crnki, a ona je bila jako zadovoljna takvom naklonosti zvijezda.

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: 'Savršeni' je profi švaler. Nije on takav kakvim se predstavlja

Nakon druženja s astrologinjom, djevojke su dobile pisma u kojima ih Goran poziva na grupni spoj, a sretnice koje su otišle na kajaking na Mrežnicu bile su  Anezi, Klara, Ana, Marija, Ivana, Gabrijela i Aleksandra. Ostale djevojke bile su malo razočarane što ostaju u vili, ali odlučile su napraviti zabavu uz bazen, gdje su na miru mogle komentirati sve što misle o ostalim
natjecateljicama.

Foto: RTL

Za to vrijeme, na Mrežnici je Goran odvojio malo vremena nasamo za Ivanu, koja mu se učinila vrlo zanimljivom i atraktivnom, a nakon toga odabrao je još jednu djevojku za single date – Gabrijelu!

GOSPODIN SAVRŠENI Djevojke napustile vilu showa: Goran je manipulator i taktičar

- Sviđa mi se Gabi jer je direktna, što misli, to kaže i to cijenim jer odmah znaš na čemu si - priznao je Goran.

Na romantičnom pikniku na travi iz Gabrijele je pokušao izvući razlog zašto se prijavila u show i kakvo mišljenje ima o njemu.

Foto: RTL.hr

- Jako si simpatičan i imaš manire koje danas muškarci nemaju i to mi se sviđa -  priznala je Gabi te dodala kako se nada da je to njegovo pravo lice, a Goran joj je odlučio dodijeliti prvu ružu kako bi bila sigurna na idućoj ceremoniji.

GOSPODIN SAVRŠENI Hana: Nikada nisam ni jednog dečka prevarila, ali mene jesu

Kada su se vratili u vilu, ostale natjecateljice nisu mogle vjerovati da je baš Gabrijela dobila prvu ružu jer je donedavno pričala protiv Gorana, a Hana smatra da nije trebala prihvatiti tu ružu jer je i sama priznala da joj baš i nije stalo do njega.

Komentari (53)
  • Hana je tu dosla radi samopromocije, radi nekih svojih konpleksa i da se dokaze da ga moze osvojit...a gadi ostale cure koje kao nisu iskrene...a sama je rekla zasto se prijavila....ma

    27. 11. 2018,   22:43
  • Mrs u 3pm zatupljujete narod s ovim muljem od kvazshowova, a ljudi blesavi još vam plačaju tv pretplatu. Bolje otić van na zrak ili pročitati neku knjigu jer ovo nije ni za zonu sumraka.

    28. 11. 2018,   04:40
  • Jer to gleda uopce itko..namjerno danima preskacem clanke ali brate sto silujete iz dana u dan..

    27. 11. 2018,   23:24