Obavijesti

Show

Komentari 0

Goran Ivanišević vilu prodaje za 'samo' 33,3 milijuna kuna

Goran Ivanišević vilu prodaje za 'samo' 33,3 milijuna kuna
4

Časopis Financial Times je dom bivšeg tenisača uvrstio u top pet najprivlačnijih kuća u kojima se može provesti vikend. Cijena vile je niža 40 posto one od početne

VIDEO


Za 1000 četvornih metara stambenog prostora na parceli od 1560 'kvadrata' na splitskim Mejama 2008. tražio je 57 milijuna kuna. U siječnju 2010. cijenu je spustio na 50 milijuna kuna, no kupca koji bi bio spreman toliko izdvojiti nije našao pa je početkom rujna odustao od prodaje. Vila Gorana Ivaniševića (38) ponovo se prodaje, piše Jutarnji list. 

Cijenu spustio čak 40 posto

Časopis Financial Times luksuzni dom bivšeg tenisača uvrstio je u top pet najprivlačnijih kuća u kojima se može provesti nezaboravni vikend. Važan kriterij za uvrštavanje na ljestvicu FT-a je udaljenost od aerodroma ne veća od pola sata. Uz Ivaniševićevu vilu je u časopisu istaknuta cijena od 'samo' 33,3 milijuna kuna što je čak 40 posto manje od početne cijene. 

Luksuzno zdanje na Mejama

Vilu je sagradio arhitekt Vjeko Ivanišević. Iza kuće ima vanjski bazen, a u donjem dijelu je i unutarnji. Vanjski zidovi u prizemlju su stakleni i mogu se potpuno otvoriti. Trokatnica ima pet spavaćih soba.

Hypo Leasing prodaje njegovu jahtu

Jahta vrijedna dva milijuna eura, prodaje se za 1,8 milijuna eura. Sunseeker Predator 72, koju je Goran nazvao Amber, ima tri kabine sa zasebnim kupaonicama. Za plovilo dugačko 22 metra i široko 5,4 metra Ivanišević je plaćao mjesečnu ratu od oko 100.000 kuna Hypo Leasingu. Rekao je da je raskinuo ugovor s Hypo bankom jer se jahta često kvarila. Šuškalo da mu je jahtu banka uzela jer nije plaćao rate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor