Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goran: Tanja je prekrasna žena i ima odlično tijelo...

None Foto: Anto Mazgan/PIXSELL 4

Tanja Ivanišević nedavno se slikala za naslovnicu Storybooka. Zadovoljna je kako je ispalo i misli da je odabir golišave fotografije bio hrabar potez

Nakon snimanja za Storybook Tanja Ivanišević (31) priznala je da joj nedostaje posao. Za Ekran je rekla kako joj je sada ipak važnije biti s djecom od koje se trenutačno ne želi odvajati. Otkrila je da dobiva dosta ponuda kod nas i u inozemstvu, ali mora ih odbijati. No, ako se, tu i tamo, odluči za neko snimanje najveća podrška joj je suprug Goran Ivanišević (38). On s njom ide na sva snimanja, nasmijava je i pomaže u odabiru fotografija. Tanja za njega kaže da joj je najveća podrška i voli dok je pokraj nje na snimanjima. Goran je jednako oduševljen svojom suprugom. Kaže da je ona prekrasna žena s odličnim tijelom te misli da nema ničeg lošeg u tome da ga i pokaže. Priznao je da je ponosan ako Tanja snimi dobre fotografije. 

Komentari (58)
  • a najljepse su joj usne ko dve hrenovke

    24. 6. 2010,   12:58
  • Kako Goran lijepo i korisno laže,ali laže svojoj ženi i to je dobro.Lijepo se smirio poslje onih aferica,jadan nije on mislio ozbiljno.

    24. 6. 2010,   12:58
  • Gorane, bravo .

    24. 6. 2010,   12:58