Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goran zeznuo Hanu pitanjem: Ne znam to, pa iz Dubrave sam

None Foto: Screenshot RTL 10

Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre. Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, objasnio je Enis pravila kviza

Show 'Super par' jučer su napustili Dora i Toni, a preostalih sedam parova i dalje se bore za povećanje novčanog iznosa. No, prije samog zadatka Hana se naljutila na Gorana što joj nije čestitao Dan žena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam očekivala da će mi Goran zaboraviti čestitati 'Dan žena'. To je kao da zaboraviš čestitati rođendan - rekla je razočarana Hana, no uskoro se Goran pojavio s tortom i tanjurom na koji piše 'Volim te' pa je ljutnja brzo pala u zaborav. 

Naime, muškarci su za svoje bolje polovice pripremili kviz općeg znanja te birali pitanja iz rubrika lagano i smiješno, kultura, zemljopis, urbana kultura, brzo razmišljanje, sport i ostalo.

Foto: Screenshot RTL

Također, muškarci su mogli odabrati svotu novaca s kojom će se kladiti na to da će njihove bolje polovice točno odgovoriti na odabrana pitanja. 

Toca je u Badu uložio 1100 kunaJosip u Danijelu 1533 kuneGoran je uložio 2100 u Hanino znanje, Miroslav 3700 kuna na Janu, dok je Luka uložio 3100 na Mateu. Zvonimir je poslušao svoju Mateu te na nju stavio 1000 kuna, a Davor najveći iznos od 3800 kuna.

Foto: Screenshot RTL

- Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre.  Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, pa će za to biti i kažnjen fizički u studiju. Imate 10 sekundi na odgovor, a prvi krivi odgovor i momci dobivaju lagani elektrošok - ispričao je Enis. 

Foto: Screenshot RTL

Najlošija od djevojka bila je Tina koja je netočno odgovorila na tri pitanja i tako bila jedina eliminirana te izgubila novac koji je Davor u nju uložio. Davor je zbog netočnih pitanja dobio elektrošok, zatim ga je okupao med pa na njega palo perje. Goran je završio okupan medom kao i Miroslav, zbog toga što je Hani postavio pitanje koliko slova ima u našoj abecedi, a Hana je umjesto 30, odgovorila da ima 29 slova, a nije znala ni da se dagnja kaže još i mušula.

Foto: Screenshot RTL

- Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave - našalila se Hana. Imala je i Jana svoj bisere kad je rekla da kroz Karlovac ne prolazi rijeka Dobra. 

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Komentari (72)
  • Ne mogu shvatiti kako je netko izišao iz osnovne škole a ne zna niti abecedu! Zar smo zaista tako nisko pali!

    2. 4. 2019,   23:46
  • Haha.. Gospođica "znanje je moć" - "..a kolko ti znaš jezika, osim eng.?" - "kako ne znaš kolko nogu mrav ima?!" - "matura mi top" ne zna kolko slova ima hrv. abeceda 😂😂😂 ..ne vele bez veze "Pametan zna da mnogo ne zna, a budala misli da sve zna." 😂

    2. 4. 2019,   23:14
  • Razumijem Hanu,ova pitanja su teža nego ona u Potjeri...pa tko još normalan zna broj slova vlastitog jezika i to još napamet,broj kontinenata na nekom planetu koji se zove Zemlja ili koje je ime osobe koja se zove Enis Bešlagić i to ti još stave pod a,b,c,d da ne bi slučajno pogriješio ;)).Krešo,Kotiga i pokojni Mirko bi tu imali šta mozgati....Zatupljuju nam naciju na veliko.

    2. 4. 2019,   23:51