Obavijesti

Show

Komentari 72

Goran zeznuo Hanu pitanjem: Ne znam to, pa iz Dubrave sam

Goran zeznuo Hanu pitanjem: Ne znam to, pa iz Dubrave sam
10

Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre. Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, objasnio je Enis pravila kviza

VIDEO

Show 'Super par' jučer su napustili Dora i Toni, a preostalih sedam parova i dalje se bore za povećanje novčanog iznosa. No, prije samog zadatka Hana se naljutila na Gorana što joj nije čestitao Dan žena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

- Nisam očekivala da će mi Goran zaboraviti čestitati 'Dan žena'. To je kao da zaboraviš čestitati rođendan - rekla je razočarana Hana, no uskoro se Goran pojavio s tortom i tanjurom na koji piše 'Volim te' pa je ljutnja brzo pala u zaborav. 

Naime, muškarci su za svoje bolje polovice pripremili kviz općeg znanja te birali pitanja iz rubrika lagano i smiješno, kultura, zemljopis, urbana kultura, brzo razmišljanje, sport i ostalo.

Također, muškarci su mogli odabrati svotu novaca s kojom će se kladiti na to da će njihove bolje polovice točno odgovoriti na odabrana pitanja. 

Toca je u Badu uložio 1100 kunaJosip u Danijelu 1533 kuneGoran je uložio 2100 u Hanino znanje, Miroslav 3700 kuna na Janu, dok je Luka uložio 3100 na Mateu. Zvonimir je poslušao svoju Mateu te na nju stavio 1000 kuna, a Davor najveći iznos od 3800 kuna.

- Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre.  Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, pa će za to biti i kažnjen fizički u studiju. Imate 10 sekundi na odgovor, a prvi krivi odgovor i momci dobivaju lagani elektrošok - ispričao je Enis. 

Najlošija od djevojka bila je Tina koja je netočno odgovorila na tri pitanja i tako bila jedina eliminirana te izgubila novac koji je Davor u nju uložio. Davor je zbog netočnih pitanja dobio elektrošok, zatim ga je okupao med pa na njega palo perje. Goran je završio okupan medom kao i Miroslav, zbog toga što je Hani postavio pitanje koliko slova ima u našoj abecedi, a Hana je umjesto 30, odgovorila da ima 29 slova, a nije znala ni da se dagnja kaže još i mušula.

- Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave - našalila se Hana. Imala je i Jana svoj bisere kad je rekla da kroz Karlovac ne prolazi rijeka Dobra. 

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...