Obavijesti

Show

Komentari 0

Gordana Gadžić: Sin Filip viče na mene kada zaboravim tekst

Gordana Gadžić: Sin Filip viče na mene kada zaboravim tekst
29

Predstava 'Sirena i Viktorija' premijerno je izvedena u nedjelju. Sirena, koju igra Gordana Gadžić, naručila je prijateljici Viktoriji, glumi ju Dubravka Ostojić, muškarca iz oglasnika

VIDEO

Neočekivano dobra predstava iz neočekivanog kuta. Ideja je zgodna, komedija zabune je jedna od najpotentnijih formi za raditi zaplet, rekao je Davor Dretar Drele (52) nakon predstave 'Sirena i Viktorija' kazališta Rugantino.

Pokretanje videa...

02:44

Premijerno je izvedena u nedjelju u KD Vatroslav Lisinski. Sirena, koju igra Gordana Gadžić (63), obogatila se dok je Rusija bila u tranziciji, naručila je prijateljici Viktoriji, glumi ju Dubravka Ostojić (57), muškarca iz oglasnika, koji se predstavio kao 'Pastuh'.

Kako Sirena voli popiti, tako je u bunovnom stanju umjesto mladog žigola, birala krivi broj i na vratima im se pojavio 'nešto stariji' znanstvenik koji je dao oglas da šiša pse. Drele kaže da ne može procijeniti koliko 'Pastuha' i takvih poziva ima u stvarnom životu.

- Ne znam ako ih ima, ali ja ako nekoga zanima mogu dati svoj mail. Umjerena je cijena, a relativno kvalitetna ponuda - našalio se voditelj. Mladen Vasary (63) u jednoj je predstavi nesuđeni pastuh, znanstvenik i šišač pasa, ali samo za foksterijere.

- Tri mjeseca smo jako puno radili za ovu predstavu. Svašta je u njoj natovareno, ali je lijepa, poetična i duhovita - rekao je glumac.
Filip Vidović (28) nije mogao propustiti premijeru majke Gordane. Nije ga pitala za savjet, bio je dovoljan posjet na jednoj od proba.

- Bio sam jako, jako strog - priznao je Filip, pa potom majka objasnila:

- Bio je strog, a nije bio u pravu. Počeo je vikati na mene da nisam koncentrirana i da sam zaboravila tekst. Dobro, istina je da sam se namučila dok sam naučila tekst jer ga ima puno - objasnila je. Osim s tekstom, Gordana je imala i drugih zadataka.

- Tako je to u malm produkcijama. S redateljem Filipom Grinvaldom išla sam po namještaj, po stolove i posuđe i još sam ja vozila kombi - otkrila je Gadžić. Po prvi put u predstavi je i Ana Vidović, koja je radila produkciju.

- Stalno je zvala i 'kukala' kako joj je teško. Uspjela je, prvi put se na sceni klanja i moja sekica - rekao je ponosni Filip.

Fatalna ljepotica više ne skriva dečka, objavila je zajedničku fotku iz skupocjenog automobila!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'