Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gordon se skinuo: 'Prezgodan si, trebaš postati goli kuhar...

None Foto: Instagram 8

Poznati kuhar pozirao je u kratkih hlačicama i tenisicama te zaokupirao pažnju fanova. Komentirali su da im je sviđa njegovo tijelo jednako kao i njegovo kuhanje te urlanje na kuhare

Engleski chef Gordon Ramsay (52) oduševio je pratitelje na društvenim mrežama fotografijom na kojoj je u sportskom izdanju. Doduše, više ih je iznenadila njegova dobra linija i istesano tijelo s obzirom na godine. 

Foto: Instagram

Poznati kuhar pozirao je u kratkih hlačicama i tenisicama i tako zaokupirao pažnju fanova. Komentirali su da im je sviđa njegovo tijelo jednako kao i njegovo kuhanje te urlanje na kuhare. 

Foto: Promo

- Gordon izgleda bolje od onog mesa koje reže, možda trebaš postati goli kuhar - poručio je fan. Ipak, nije samo Gordon okupirao pažnju svojih fanova. Pratitelji su oduševljeni i njegovih šestomjesečnim sinom Oscarom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haircuts Done ! Ready to start the week ! @oscarjramsay @mellissabrown @tanaramsay

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Gordon je obavijestio pratitelje da je maleni imao prvi šišanje i da nije bio zadovoljan. Otac petero djece začudio je javnost kad je izjavio da ne planira zaposliti svoju djecu u restoranu. 

Foto: Promo

- Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema šanse da ih zapošljavam u svojim restoranima ili preko veze. Žele raditi u ovom biznisu? Onda nek odje*u, nek se zaposle kod drugog vlasnika restorana i krenu od samog početka - rekao je.

Foto: Instagram/orijent

Vijest da mu je supruga Tana (44) trudna s petim djetetom, Gordon je podijelio na društvenim mrežama početkom godine. Par je proslavio 22 godine braka, a osim malenog Oscara imaju još i kćeri Megan (21) i Matildu (17) te blizance Jacka te Holly (19).

 

 

Komentari (5)
  • Pa baš i ne bi trebao postati goli kuhar.... :))

    14. 10. 2019,   09:02
  • Pozirao je u kratkim hlacicama 🤣🤣🤣👍🏼👍🏼👍🏼jeli to uvijek isti na ovim temama?

    14. 10. 2019,   09:33
  • Prezgodan ????? Iz kojeg je to pravopisa ??????

    14. 10. 2019,   08:37