Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gospodin goli: Jurenec se u Cosmopolitanu skinuo do kraja

None Foto: Bild.de 5

Goran Jurenec se prije nekoliko godina za Cosmopolitan slikao gol. Odbio je manekenski posao dok je kao student prodavao palačinke jer mu se činio 'malo previše ženski', a danas u njemu uživa

Manekenstvom se Goran Jurenec počeo baviti prije desetak godina, a od tada datiraju fotografije koje je snimio za Cosmopolitan. Na njima je “Gospodin Savršeni” potpuno gol. Iako je tad bio relativno nov u poslu, savršeno dobro se snašao i ispao.

Nisu mu to jedine takve fotografije. Kako je živio u Njemačkoj, i za tamošnje je potrebe časopisa radio editorijale u kojima je odjeća bila višak. Ponekad bi pozirao sam, ponekad sa ženama ili muškarcima, no svi se slažu da je Goran ispao sjajno. Fotografirao se i za kalendar u takvom “stilu”, koji je navodno bio jako popularan. Modelingom bi se počeo baviti i prije 27. godine, no do tada i teške ozljede košarka mu je bila sve.

Foto: Cosmopolitan KALENDAR S modelom Domeniqueom Melchiorom pozirao je za popularan kalendar

PUTUJE I UPOZNAJE LJUDE

- Još dok sam bio student, na ulicama Berlina prilazili su mi agenti i ispitivali me bih li se bavio manekenstvom. Nije me to tad zanimalo, činilo mi se to kao ženski posao - rekao je u razgovoru za Story.

No to što mu se tad činilo kao ženski posao, nekoliko godina poslije ga je, priznaje, obogatilo. Puno je putovao i upoznavao nove ljude, što mu je uvelike pomoglo kad je morao prekinuti jedan san, a to je bila velika košarkaška karijera.

GOSPODIN SAVRŠENI Iva i Mirna: Prije upoznavanja Gorana bile 'shopping kraljice'

- Razmišljao sam što da radim poslije košarke i otišao u agenciju koja me je prva ‘otkrila’. Sjetili su me se i počeo sam raditi. Putovao sam i radio u Milanu, Miamiju, Los Angelesu... - otkrio je “Gospodin Savršeni”.

Foto: Cosmopolitan

Željan novih znanja i iskustava, marljivi Goran prvo je upisao medicinu, a nakon prekida sportske karijere upisao je izvanredni studij nutricionizma i postao fitness trener. Nakon toga je sudjelovao u showu na njemačkoj televiziji “Hot or not” i pobijedio. Traume od ozljede i prestanak igranja košarke zamijenili su mu potpuno novi svjetovi manekenstva i glume. Nije mu dugo trebalo da upiše i tu školu, i to ne samo jednom.

- Probudila mi se želja za tim poslom. Dok sam bio u Los Angelesu, i tamo sam upisao glumačku školu te je kombinirao s manekenstvom. To mi je malo promijenilo i pogled na glumu - priča Goran.

Foto: Cosmopolitan PROFESIONALAC Goran danas uživa u glumi i manekenstvu

BLAĆE IPAK NIJE ODBIO

Prije nekoliko godina dobio je poziv jedne njemačke televizije da sudjeluje u showu “Bachelor” (“Neženja”), no kako je u to doba prekinuo dugogodišnju vezu, nije bio spreman pa je odbio. Ovdje ga je pronašla Antonija Blaće i pozvala da sudjeluje u hrvatskoj inačici “Gospodin Savršeni”. Pristao je i danas mu je drago, iako je bilo čudnih pitanja nakon što se saznalo da će tako tražiti curu...

- Ispitivali su me je li to stvarno istina. Naravno da je, zašto ne bi bilo. Otvoren sam i neopterećen. Nevažno je gdje sam upoznao djevojku - u showu, u redu u banci ili u trgovini. Ne vidim ništa sporno i ako bih se vjenčao s nekom kandidatkinjom iz showa - savršeno je iskren Jurenec.

Foto: RTL BLAŽEN MEĐU ŽENAMA Goran uspješno tehnicira okružen djevojkama koje ga pokušavaju zavesti

ZAHVALIO SE CURAMA

U prvom eliminacijskom krugu gospodski se zahvalio četirima djevojkama na sudjelovanju. Teške duše je to napravio, no takva su pravila igre. Ostalo je njih još 15 i pred “Gospodinom Savršenim” još je puno posla - treba iskristalizirati kvalitete cure koja će mu najviše odgovarati.

”Gospodin Savršeni” zaludio je cijelu regiju. Na show su se prijavile djevojke iz Slovenije i Srbije. Borba za bivšeg košarkaša je nesmiljena...

Goran je već nekoliko puta ponovio kako mu izgled nije presudan. Nakon prvih tjedan dana saznali smo koje mu djevojke nisu favoriti kad ih je poslao kući, no dvije su mu možda ipak nešto draže. Iva Runjanin (29) je iz Zagreba, a trenutačno živi u Medulinu.

IDOL JOJ JE TYSON Gospodine Savršeni, pazi se: Kroše Marije Malenice obara...

- Izabrao sam baš nju jer o njoj najviše želim saznati. Posebna je jer je iskrena, što baš i ne primjećujem kod svih cura - lukavo i slatkorječivo je pristupio poslu u showu Jurenec. Očito je da pazi na svaki detalj i dokazuje ono što je pričao u najavi emisije, a to je da mu je potrebna kemija. Kod žena prvo vidi kako ona zrači, sa ženama voli za Božić peći kolače... Zato je i u showu pažljiv pa mu je važno koliko će svakoj curi posvetiti vremena.

- Iva se cijelo vrijeme lijepo smješkala i jednostavno sam je morao poljubiti - objasnio je svoj potez Jurenec.

Foto: RTL

Taj poljubac i eventualno favoriziranje Ive nije pokolebalo ostale djevojke, a nije se dao smesti ni Jurenec. I ostale moraju dobiti pažnju pa je Hanu Rodić (21) pozvao na spoj. U Grgosovoj špilji nadomak Samobora pripremio je romantičnu večeru, a kao “starter” darovao joj je crvenu ružu. Malo je reći da je Hana bila sva izvan sebe od sreće, no detalje ipak nije željela otkrivati.

- Kad sam joj dao ružu, zamalo da je nisam poljubio. Suzdržao sam se, možda me ohladila i temperatura u špilji, nije da je bilo vruće - priznao je “Gospodin Savršeni”.

ROMANTIKA U ZRAKU Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa

Hana se složila da je i njoj u špilji bilo prohladno, no bio je to za nju spoj iz snova.

- Bio je savršen - rekla je Hana. Čim ju je pozvao na spoj, dobro je počelo, no vrijeme će pokazati kako će završiti i koga će izabrati...

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Komentari (138)
  • Stavljajte vi nama slobodno svaki dan ovoga i slicne njemu...moramo i mi zene u nesto gledat 😁😂

    25. 11. 2018,   09:58
  • Nema većeg razočarenja kod žene kada shvati da se iza ovakvog tijela skriva sebićna, škrta i samodopadna osoba..No možda kod ovog gospodina to nije slučaj..Ako još ima na računu i par stotina tisuća eura.onda je to pravi EUROJACKPOT za svaku ozbiljniju tragačicu sa Misterom Savršenim..... ..

    25. 11. 2018,   07:19
  • Idealan muškarac ima dimenzije 180-90-42,5. 180 je: 180 000 eura u banci, 90 je 90 godina a 42, 5 je tjelesna temperatura prije poziva hitne :-)

    25. 11. 2018,   08:19