Obavijesti

Show

Komentari 194

Slomio je srca Hani i Aleks: Goran je poljubio i izabrao Ivu

Slomio je srca Hani i Aleks: Goran je poljubio i izabrao Ivu
8

Cijelo se vrijeme pitam, bi li me poljubila kad bi bila ta... Ti si ta, rekao je Ivi. Zatim joj je dao i lančić s rozenkvarcom, kamenom ljubavi, koji će ih uvijek podsjećati na njihov otok ljubavi...

VIDEO

Finalni tjedan donio je mnogo napetosti među djevojkama, ali i odluku Gospodina Savršenog. U pretposljednjoj epizodi RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39) morao je izabrati kojoj će od preostale tri djevojke dati posljednju ružu. Na ceremoniji je odlučio koja je to djevojka osvojila njegovo srce i tako izabrao Ivu Runjanin (29).

Prva djevojka koju je Goran izbacio bila je Aleksandra Mitrović (24). Iako je od samog početka emisije među njima postojala kemija, zgodna Beograđanka na kraju ipak nije uspjela doći do samog kraja i osvojiti Goranovo srce. 

- Ne vidim da bih te mogao usrećiti koliko zaslužuješ i odlučio sam se za drugu. Nadam se da mi nećeš zamjeriti i da ćeš mi jednog dana oprostiti - rekao joj je Goran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mama 'Savršenog' bira buduću snahu: Cure kuhale da je osvoje
Mama 'Savršenog' bira buduću snahu: Cure kuhale da je osvoje

Ružu nije dobila ni Zagrepčanka Hana Rodić (21).

- Ne tražim curu, nego partnericu za život. Mislim da si ipak premlada i trebaš još puno toga doživjeti. Ne vidim te pokraj sebe - rekao joj je, a Hana mu je još jednom naglasila da njoj godine nisu bitne i poželjela mu sreću.

Pokretanje videa...

01:09

- Tužna sam, ali mislim da je on na gubitku - rekla je razočarana Hana. 

Iako obje razočarane, djevojke su ovu priliku iskoristile da 'zakopaju' ratnu sjekiru. 'Džabe smo se klale', zaključile su na kraju. 

- Nažalost, dva srca sam slomio. Kada sam zatvorio oči, Ivina mi se slika pojavila i ja sam znao da je ona ta - rekao je Goran nakon svoje odluke.

 Na kraju je došao red na Ivu i Goran se prisjetio njihovog savršenog spoja na Obonjanu i trenutka kad se nije htjela poljubiti s njim.

- Cijelo se vrijeme pitam, bi li me poljubila kad bi bila ta... Ti si ta - rekao joj je i strastveno su se poljubili. Zatim je dobila lančić s rozenkvarcom, kamenom ljubavi, koji će ih uvijek podsjećati na njihov otok ljubavi.

- Uzimaš li ovu ružu? - pitao ju je Goran, nakon čega su se nastavili ljubiti.

Posljednjoj ceremoniji ruža prethodilo je druženje s djevojkama, a svaka od njih dobila je priliku kuhati za Gorana i njegovu obitelj. Između ostaloga, djevojke su dobile priliku upoznati i njegovu majku koja ga je sama odgojila te mu oduvijek bila najveća podrška. 

- Naravno da sam nervozan i uzbuđen, za koju god se odlučim, znam da se ne bih pokajao, i to mi je najteže. Sad sam u situaciji da stvarno ne znam koja je prava jer su sve nekako prave - rekao je Goran prije kuhanja s djevojkama. 

- Iva me smiruje. Ne vidim nijednu njezinu manu - rekao je Goran dok su zajedno pripremali predjelo koje se svima svidjelo, baš kao i Iva, a uskoro je Goranova mama poželjela nasamo popričati s njom.

- Zna što želi i mislim da će uspjeti u životu, bez obzira hoće li biti s Goranom ili ne - rekla je Nada i zaključila kako bi Iva i njezin sin mogli biti par. Mamin savjet očito je poslužio jer je upravo Iva ta koju je Goran na kraju i odabrao.

VIDI OVO! Ljubav, pomaganje, majčinstvo: Ovih 10 citata princeze Diane zauvijek ćemo pamtiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura