Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gotova svađa: Yoko podržala Paula i Ringa na Grammyjima

None Foto: REUTERS/PIXSELL 7

Paul McCartney došao je u jednom trenutku do Lennonove udovice koja je sjedila u publici na dodjeli Grammyja. Držali su se za ruke ne skidajući osmijeh s lica

Udovica Johna Lennona, koju mnogi smatraju krivom za raspad The Beatlesa, godinama nije bila u dobrim odnosima s njegovim nekadašnjim kolegom Paulom McCartneyjem (71). No na dodjeli Grammyja u nedjelju navečer u Los Angelesu, Yoko Ono (80) i bivši Beatle pokazali su da su zakopali 'ratnu sjekiru'. Paul je u jednom trenutku došao do Yoko, koja je u publici sjedila sa sinom Seanom, i uhvatio je za ruke, na što mu je ona srdačno uzvratila stisak sa smješkom na licu. 

Paul se pomirio s Yoko nakon što je u jednom TV intervjuu 2012. godine izjavio da je ne krivi za raspad Beatlesa. 

- Pomislio sam: 'Ako ju je John volio, ima nešto u tome. On nije bio glup'. Ona nije kriva za raspad benda, on se jednostavno raspao. Kada se pojavila, privlačnost je bila u njezinoj avangardnoj strani koju je pokazala Johnu, pokazala mu je novi način postojanja koji mu se činio vrlo privlačnim. John bi u svakom slučaju napustio band - rekao je McCartney prošle godine. 

Paul i Ringo Starr, dvojica jedinih živućih članova benda, zajedno su izveli hit 'Queenie Eye' s Paulova albuma 'New'  iz 2013. godine. 

The Beatlesima je pripala nagrada za životno djelo, dok je Paul dobio Grammy za najbolju rock pjesmu 'Cut Me Some Slack' i najbolji video za 'Long Kisses'. 

Komentari (3)
  • već je bilo i vrijeme da se pomire.

    27. 1. 2014,   12:26
  • svaka čast

    27. 1. 2014,   12:39
  • trebalo im je samo 30 godina ali bolje ikad nego nikad

    27. 1. 2014,   19:13