Obavijesti

Show

Komentari 282

Gotovac je plakao na krštenju Simonina sina Joshue Marije

Gotovac je plakao na krštenju Simonina sina Joshue Marije
2

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Na krštenje sina bivše supruge Simone Mijoković (33), poduzetnik Ante Gotovac (48) “uletio” je minutu prije obreda. U crkvi Blažene Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu sjeo je u drugi red uz njezinu obitelj.

Pokretanje videa...

00:39

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela (11) čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom.

- Kad život počneš doživljavati kao blagoslov, on to i postane - rekla je Simona nedavno.

Ante grlio bivšu punicu

Na misi je u naručju držala tromjesečnog sina Joshuu Mariju, a uz nju su stajali suprug Stanislav Mijoković (50) i kuma Kata, koju je bivša manekenka upoznala u Kući susreta Tabor u Samoboru. Upravo ju je ondje 2012. prvi uputio Ante, koji na obredu krštenja nije skrivao “erupciju” emocija.

- Bio je presretan. Radosno je pjevao na misi, gdje je stajao uz Simonina starijeg brata Denisa - kaže čitatelj koji je bio u crkvi. Dodaje kako su Gotovcu zasuzile oči kad ga je na kraju mise, koju je predvodio fra Ivan Matić, došla zagrliti bivša punica Tamara. Ante ju je poljubio u glavu, a ruku mu je pružio i Simonin očuh Dimitrije Trpkov. Mali Joshua Maria nije ni jednom zaplakao tijekom obreda krštenja, a Simona je nedavno objasnila odabir njegova imena.

- Biti majka najveći je blagoslov. Moj sin je dobio ime po Jošui iz Starog zavjeta. Jošua znači Jahve koji spašava - rekla je bivša manekenka. Supružnici Mijoković su se 2016. vjenčali u istoj crkvi. Ubrzo su se nakon toga preselili s Gabrijelom u austrijski grad Linz, u kojemu Stanislav radi u tvrtki koja se bavi prodajom i servisom automobila. Par se upoznao preko interneta, nakon čega su bili najbolji prijatelji četiri godine, a 2015. su se zaručili.

Predbračna čistoća

- Sve sam mu govorila. Znao je svaku moju slabost i pad. On je bio i ostao jedina osoba koja me nije navela na grijeh - rekla je Simona. Dodala je kako su do sklapanja braka ona i Stanislav živjeli u predbračnoj čistoći.

- To je naš miraz koji smo donijeli Isusu. On je to nagradio s mnoštvo plodova radosti i mira u našem braku. Iako nam se puno ljudi smijalo zbog naše odluke, znali smo da je to jedino ispravno - zaključila je Simona. Od Gotovca se razvela 2010. nakon tri godine braka. Sad ga smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'