Obavijesti

Show

Komentari 191

Grdi teturao, pljuvao Brankicu i vikao: 'Smeće, lezbijke, đubre!'

Evo me, nisam u zatvoru, kod Brankice sam, poručio je Grdović preko PR tima. Sa suprugom Brankicom je demantirao njihov novi okršaj, iako je policija potvrdila da su podignuli optužnicu protiv zadarskog pjevača

VIDEO

Pjevač Mladen Grdović (60) u srijedu je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja te je protiv njega podignuta optužnica, potvrdili su nam iz zadarske policije.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:10

Grdović je u Ulici Matije Gupca verbalno i fizički napao suprugu Brankicu (49) i njezinu prijateljicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Đubre, smeće, lezbijke!!! - vikao je teturajući Mladen u utorak popodne ispred dvorišta Brankičine prijateljice, potvrdili su nam očevidci.

Uhitili su Mladena Grdovića! Napao je Brankicu i prijateljicu
Uhitili su Mladena Grdovića! Napao je Brankicu i prijateljicu

- Tražio je od nje novac, a ona mu je rekla da neće ništa dobiti dok se ne otrijezni - nastavlja svoju priču jedan od svjedoka novog ispada pjevača. Mladena je suprugino odbijanje iznerviralo te je, kažu nam svjedoci, potom pljunuo prema Brankici i prijateljici. Na mjesto incidenta potom je stigla policija, koja je Grdovića privela, ali uslijedio je obrat. Pjevač se požalio da ga boli srce pa su ga policajci umjesto iza rešetaka odvezli u zadarsku Opću bolnicu na medicinsku pomoć. Zadržan je na promatranju do 2.30 sati u srijedu ujutro, a odatle ga je policija odvezla iza rešetaka.

Iz Opće bolnice su nam rekli da nam ne smiju dati tu informaciju, odnosno ni potvrditi je ni opovrgnuti. Policija je Grdija potom privela na prekršajni odjel u sklopu Općinskog suda. Kako mu je Brankica član obitelji, dobio je prekršajnu prijavu iz Zakona o nasilju u obitelji, a za vrijeđanje njezine prijateljice prekršajnu prijavu protiv javnog reda i mira zbog naročito drskog ponašanja.

- Općinski sudac prekršajnog odjela pustio je 60-godišnjaka na slobodu, procijenivši da nema elemenata za mjeru zadržavanja u pritvoru, kako je to tražila policija optužnim prijedlogom - rekao je Denis Klarendić, glasnogovornik Općinskog suda u Zadru.

Iako su nam sve informacije o napadu pjevača potvrđene od policije, ali i od svjedoka, kad smo nazvali napadnutu Brankicu, ona je cijeli slučaj demantirala.

- Nemam pojma ni o kakvom privođenju. Mladen je cijelo vrijeme sa mnom, nitko ne može doći do njega osim mene. Koncentriran je na nastup i ponavlja riječi tekstova. To je sve sabotaža njegova nastupa. Ostalo je sve rekla-kazala - rekla nam je u telefonskom razgovoru Brankica i potom poklopila.

- Nisam uhićen, Nisam u zatvoru. Evo me s Brankicom. Odmaram - poručio je Grdi preko PR tima. Kako doznajemo, nakon puštanja iz pritvora Mladen je otišao kod Brankice i par provodi vrijeme zajedno.

Grdovićev menadžer Ljubo Šeperić za napad je doznao iz telefonskog razgovora s redakcijom 24sata.

- Ništa ne znam o tome. Ovo mi je prva vijest. Odmah ću nazvati Mladena - rekao je šokirani Šeperić.

A kad je procurila vijest o Mladenovu napadu, odmah su se počeli slagati komadići mozaika cijele priče. Naime, Grdović je u srijedu trebao imati konferenciju za novinare na kojoj je trebao najaviti svoj koncert. Ipak, do toga nije došlo jer se pjevač nije pojavio. Organizator konferencije Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska. Najavio je da je koncert humanitarnog značaja, a dio prihoda ide za Dom za odrasle sv. Frane, Udrugu za autizam Zadar i Udrugu za zaštitu životinja.

Iako su odmah krenule priče kako je Mladenovo nepojavljivanje dio performansa kako bi se povećao interes javnosti za koncert, čini se da je razlog nepojavljivanja njegovo privođenje i odvođenje na sud.

Više puta slupao je auto, ostajao bez vozačke, a pozamašni iznos izdvojio je i na kazne. Često je Brankici dolazio pijan. Napio se u kafiću u Zadru 2009., plaćao je svima piće, a potom “pokosio” terasu Jaguarom te nastavio piti u drugom lokalu. Račun od 700 kuna nije podmirio. Te ga je godine supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja. Maltretirao ju je i, navodno, odgurnuo, zbog čega je otišao na liječenje na psihijatriju zadarske Opće bolnice. Međutim, to mu nije bio ni prvi ni zadnji put da ga je prijavila. U krvi je 2013. imao više od dva promila alkohola u krvi i skrivio je prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen.

Ostao je bez vozačke i morao platiti kaznu od 30.000 kuna.

- Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikl, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen te se srušio - našalio se tad Mladen.

Iste godine ga je Brankica ponovno prijavila za obiteljsko nasilje jer je pijan vikao na nju. Tad se pravdao da je samo čovjek koji voli popiti bevandu. Pijanog za volanom uhvatili su ga 2015. i ponovno je ostao bez vozačke. Tad mu je izmjereno čak 2,3 promila alkohola u krvi. Odveli su ga na triježnjenje i spavao je iza rešetaka.

- Nedostajao mi je samo seks - našalio se nakon te situacije pjevač.

Iduće godine su se Brankica i Grdi posvađali u obiteljskom domu jer je tražio od nje da mu servira juhu, što je ona odbila. Potukli su se. Brankica je, navodno, pjevača izudarala drvenim štapom, a on nju izgrebao noktima pa je imala ogrebotine po licu.

Prije dvije godine, u kolovozu 2017., Brankica je predala papire za razvod braka i otišla od kuće. Danima nije znao gdje mu je supruga, ali ipak je Branica prekinula proces razvoda. Vratila se živjeti u njihovu obiteljsku kuću, ali nije ni to dugo trajalo. U svibnju prošle godine ponovno se odselila i podnijela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine. Ipak, par je preživio i nekoliko iseljavanja, pa su prošlog ljeta zajedno navijali za “vatrene” na SP-u u Rusiji.

To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je rekla kazala
To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je rekla kazala

- Što god da se piše i govori o nama, imajte na umu da se mi jako volimo. Više volim ja nju i ona mene nego što ćete vi ikoga u životu - rekao nam je nedavno pjevač u emotivnom obraćanju.

Raspravu o novom slučaju će naknadno zakazati, odgovorili su sa zadarskog suda na naš upit.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju