Obavijesti

Show

Komentari 22

Grdović negira uhićenje: 'Evo me s Brankicom, odmaramo...'

Grdović negira uhićenje: 'Evo me s Brankicom, odmaramo...'
8

To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je sve rekla kazala, otkrila nam je Brankica nakon što je policija potvrdila da je njezin suprug priveden zbog nasilja u obitelji

VIDEO

Iako nam je tako i službeno potvrdio Prekršajni sud u Zadru, pjevač Mladen Grdović (60) ipak tvrdi da su informacije o njegovom uhićenju netočne.

Pokretanje videa...

00:59

Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorjet' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmjerno ponosan - poručio je.

- Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć - dodao je Grdović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Frankfurt: Mladen Grdović nastupio u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Kako su nam rekli iz zadarske policije, Grdović je u srijedu priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja te je protiv njega podignuta optužnica. Dan ranije, zadarski glazbenik je u Ulici Matija Gupca u Zadru navodno verbalno i fizički napao suprugu Brankicu (49) i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

Grdović bi 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru trebao imati veliki koncert povodom 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada pod nazivom 'Nije u šoldima sve', a njegova supruga rekla nam je da su informacije o njegovom uhićenju sabotaža.

Dino Stanin/Pixsell

To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je sve rekla kazala - otkrila nam je Brankica nakon što je policija potvrdila da je njezin suprug Mladen priveden zbog nasilja u obitelji.

KUPIO NOVI AUTO, PA DOŽIVIO TEŠKU NESREĆU: 'BMW je totalka uništen, od njega više nema ništa'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'