Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grozno mi je bilo snimati scenu seksa u kojoj me se vrijeđalo...

None Foto: pixsell/screenshot 4

Glumica Kristin Davis u intervjuu za talk show otkrila je koju joj je scenu seksa bilo grozno snimati u kultnoj seriji 'Seks i grad'

Jedna od najpopularnijih serija 'Seks i grad' prestala je s emitiranjem prije 15 godina, no anegdote o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi pričaju se i dan danas. Nije tajna da je kroz seriju prošlo na stotine muškaraca, a Kristin Davis (54) koja je glumila sramežljivu Charlotte u talk showu 'Watch What Happens Live' otkrila je koju joj je scenu seksa bilo najgore snimati. 

Catch-22 Premiere - Hollywood | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

Riječ je o epizodi 'Jesmo li mi dr*lje?' koja se emitirala prije 19 godina, a u kojoj Kristin mora glumiti scenu seksa s nepoznatim muškarcem. 

- To je scena kada sam bila u krevetu s frajerom koji mi se u lice morao derati: 'Kur*o! Jebena ku*ketino.' Zaista mi je bilo odvratno. Jako, jako mrzim tu scenu - objasnila je Kristin čiji se film 'Holiday in the Wild' trenutno emitira na Netflixu.

Foto: screenshot/

Davis je također odgovorila na pitanje tko joj je draži lik u seriji - Faca kojeg je glumio Chris Noth (64) ili Aidan kojeg je utjelovio John Corbett (58). 

- Voljela sam Johna jako, ali Carrie je bio suđen Faca - kratko je komentirala. Inače, Chris Noth nedavno se na društvenim mrežama  pohvalio kako mu je 27 godina mlađa supruga glumica Tara Wilson (37) ponovno trudna.

Foto: screenshot/

Par se vjenčao 2012. na Havajima, nakon što su tri godine bili zaručeni i deset godina u vezi. Prvo dijete, sina Oriona su dobili su 2008. godine, a sad se vesele prinovi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (10)
  • Grozno, skandalozno, da. Al novac je novac

    14. 11. 2019,   19:22
  • Pa, procitala je scenarij.. Ako joj je to bilo tako grozno mogla je odbiti.. Ah, da.. Dolari su dolari, a scena traje 5 min..

    14. 11. 2019,   19:48
  • A nije ti loše bilo kad kapnu dolari 🤫😁

    14. 11. 2019,   19:39