Obavijesti

Show

Komentari 87

Grubnić dobio svoju Barbiku: 'To mi je želja od djetinjstva'

Grubnić dobio svoju Barbiku: 'To mi je želja od djetinjstva'
26

Kao dijete volio je odijevati lutke, otac mu je s putovanja donosio samo originalne Barbike, a sad je dobio svoju repliku koja nosi brendiranu odjeću baš poput Marka koji voli skupe 'krpice'

VIDEO

Obožavao sam Barbike kao klinac, tada su me dečki čudno gledali što se igram s njima, a danas kada se igram sa živim Barbikama su ljubomorni, nikada zadovoljni, kroz šalu nam priča Marko Grubnić (37).

Modni stilist dobio je tu čast da su mu dizajneri Vjeko Mandić i Silvija Talan naprave lutku nalik njemu. Da je Grubnić oduševljen takvim potezom dizajnera ne krije ni malo. 

Mačak je postao lav: 'Dugu ću kosu ostaviti sve do kraja ljeta'
Mačak je postao lav: 'Dugu ću kosu ostaviti sve do kraja ljeta'

- Prvo sam mislio da je neka šala jer ipak su Barbie i Ken statusni simboli i nije mala stvar kada netko napravi tu kultnu lutkicu upravo po tebi, tako da sam s nevjericom primio vijest, a kada sam vidio Kena napravljenog po meni bio sam sretan. Jako sam zadovoljan kako izgleda, isfuran je poput mene - uvjeren je Marko. 

Smatra kako je Ken koji liči njemu moderan, a posebice zato što na sebi ima traperice, tenisice i torbicu modnog brenda Moschino. 

- Ali tu je i bijeli šešir, a ja njih obožavam - dodao je stilist uz smijeh. Koliko je privržen lutkama govori i činjenica da se od malena rado igrao s njima. 

- Roditelji su me uvijek puštali da budem to što jesam. Nikada me nisu sputavali niti mi nametali nešto što bi društvu bilo prihvatljivo pa tako nisu imali ništa protiv što je moj odabir bio da se igram s lutkama - iskreno nam je rekao Grubnić. Objasnio je kako mu je jasno da je njegov životni put i poziv bio zacrtan od malih nogu.

- Čak i moj otac koji je tradicionalan muškarac nije imao ništa protiv. Često bi mi s puta donio novu lutku. Od malena sam znao što je dobro i original tako da sam se igrao uvijek s pravim Mattelovim Barbikama, nikakve druge verzije nisu dolazile u obzir - rekao je.

Smatra da on može biti primjer svim roditeljima da puste svoju djecu da budu što jesu i da ih ne sputavaju.

- Što god ljudi misli o meni, ja sam izrastao u sretnu osobu koja ne zna što je mržnja i voli život, u osobu širokih vidika koja nikoga ne osuđuje i ne upire prstom u nikoga. Moja sloboda, liberalan odgoj pa vjerojatno i te Barbike su od mene napravili osobu kakva sam danas, pozitivna, puna suosjećanja za druge i puna ljubavi - smatra. 

Mačak pokazao isklesano tijelo: 'Fotkaj se gol, nije zanimljivo'
Mačak pokazao isklesano tijelo: 'Fotkaj se gol, nije zanimljivo'

Otkrio je kako u djetinjstvu lutkama nije sam radio izrađivao odjevne kombinacije već im je kupovao odjeću i slagao stylinge. Osim lutka, Marko ističe kako on ima svoju živu Barbiku, najbolju prijateljicu i pjevačicu Maju Šuput (39) te da mu je žao što i ona nema svoju Barbie lutku. 

- Sve ono što sam izvodio kao dijete na lutkama danas radim s Majom. Ona i ja uživamo u tome. Prošlo ljeto sam ju doslovno obukao kao Barbie - kaže Marko koji će svoju repliku čuvati na posebnom mjestu u svom domu.

- Lutka mi je postala najdraža. Sjećam se da su prije mene svoje Barbike dobile Lepa Brena i Tajči, najveće zvijezde tada, ja ne mislim da sam zvijezda ali kao ljubitelj tih lutkica sam jako počašćen i sretan, zahvalan - izjavio je i dodao kako će se svima pohvaliti s lutkom, a da će ju s ponosom čuvati za svoju djecu.

Vjeko Mandić, menadžer Plastičnih&Drastičnih koji su Marku napravili lutku kaže da su ga odijevali čak tri sata. 

- Taj Ken sličio je na Marka, nazvali smo ga i pitali dopuštenje za imitaciju  i pristao je. Potrudili smo se. Ipak je on karakterističan, nismo ga mogli odjenuti u nešto bez veze. Pazili smo na detalje i ugradili mu kosu - rekao je Vjeko za 24sata kojeg su zbog opisa posla prozvali i Kenadžer.

Na jesen će snimati i sapunicu koju će prikazati na Instagramu po uzoru na meksičke sapunice. Željeli bi ostvariti 20-ak suradnji, a do sad su napravili lutku Andree Andrassy, Lane Jurčević...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Marko Grubnić barbika 01:08
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu