Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnić izjavio ljubav plesačici Walme: Ozbiljno sam zaljubljen

None Foto: Privatni album/Pixsell 10

Stilist je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Walme koja je s Grubnićem plesala rumbu u polufinalnoj emisiji te dao do znanja koliko je očaran plesačicom

Iako mu je u showu 'Ples sa zvijezdama' partnerica bila Ela Vuković, stilist Marko Grubnić (37) posebno je oduševljen plesačicom Valentinom Walme (27), plesnom partnericom Davora Garića (38) .

Foto: Instagram

Stilist je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Walme koja je s Grubnićem plesala rumbu u polufinalnoj emisiji te dao do znanja koliko je očaran plesačicom. 

Vodice: Plesačice se pripremaju za nastup na CMC festivalu | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Ja sam zaljubljen u Valentinu. Ela mi je glas razuma jer ja ne razmišljam kada sam u njezinoj blizini - rekao je Marko koji je ovih dana ponovno s obožavateljima podijelio koliko mu se sviđa Valentina. Plesačica se trenutno nalazi u Vodicama gdje se održava CMC festival, a fotografi su je uhvatili usred plesne probe na kojoj ne nosila crni top i kratke hlačice. 

Foto: Instagram

- Ova cura... zaljubljen sam ozbiljno - napisao je modni stilist. Uz Valentinu, na plesnim probama je bila i plesna partnerica Damira Kedže (32), Helena Janjušević

Komentari (36)
  • Ovo zove za blokadom. Bolje da šutim.

    8. 6. 2019,   14:17
  • auu bit ce zutih kartona :D

    8. 6. 2019,   14:29
  • ala ma naslov nasmijao... dobri ste... =)))

    8. 6. 2019,   15:16