Obavijesti

Show

Komentari 63

Grubnić objavio fotografiju bez Photoshopa: 'Prvi i zadnji put'

Grubnić objavio fotografiju bez Photoshopa: 'Prvi i zadnji put'
13

'Vjerovali ili ne, prvi put u svom Instagram životu, a vjerojatno i zadnji, mogu reći - nema filtera. Samo zalazak, ja, iPhone i moj najdraži fotograf' napisao je Grubnić uz fotografiju iz Dubrovnika

VIDEO

Modni stilist Marko Grubnić (37) na profilu društvene mreže objavio je prvu fotografiju bez ijednog filtra i time iznenadio svoje pratitelje.

- Život te odvede na neočekivana mjesta. Zahvalan sam na ovom magičnom zalasku sunca. P.S. Vjerovali ili ne, prvi put u svom Instagram životu, a vjerojatno i zadnji, mogu reći - nema filtera. Samo zalazak, ja, iPhone i moj najdraži fotograf - napisao je Grubnić uz fotografiju iz Dubrovnika.

- Znam da ti je taj filter svojevrsni zaštitni znak, ali ovo je isto odlično - pisao je u komentarima ispod Markove fotografije, no stilist je nedavno priznao kako voli uređivati fotografije.

Šuput je opuštala supruga, a on je dirao po donjem rublju...
Šuput je opuštala supruga, a on je dirao po donjem rublju...

- Fotoaparat je uvijek uz mene, a fotografa povedem ili angažiram ovisno o prilici. Nisu svi momenti mog života objavljeni na Instagramu i nemam potrebe za tim. Najljepši trenutci mog života izostavljeni su s društvenih mreža - izjavio je za 24sata. 

Modni stilist posljednjih dana odmarao se na grčkome Mykonosu, a obožavatelje na društvenoj mreži redovito je “častio” videozapisima i fotografijama iz skupocjenih restorana. Za Grubnića je jutro bilo rezervirano za sunčanje i odmaranje na plažama, a zatim je slijedilo omiljeno jelo.

- Veliki sam gurman. Bez mesa ne bih mogao živjeti. Mesne kuglice su mi omiljeno jelo, kao i grčka salata - govori nam modni stilist.

Daleko od glamuroznog noćnog života, kakav najčešće prikazuje na društvenim mrežama, Marku su ipak najljepša jutra, koja počinju s ljubavlju i pažnjom uz doručak u krevetu hotela.

- Jutro mi je najdraže kad počne zagrljajem i dobrom energijom. Finim doručkom i poljupcem - objašnjava nam Grubnić i dodaje kako mu od takvog “scenarija” nema ništa ljepše na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Marko Grubnić barbika 01:08

Ipak, znači li to da je Marko u sretnoj vezi, nije htio potvrditi.

Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...
Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...

- Kao i uvijek dosad, ne bih komentirao to. Mogu samo reći da imam sve, da sam jako sretan i blagoslovljen - tek je rekao stilist.U svibnju je priznao kako je prije 'Plesa sa zvijezdama' bio u vezi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin