Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnić se hvali vjenčanicom, a pratitelji našli koga je iskopirao

None Foto: Instagram 7

Identičan model haljine dizajnirao je izraelski dizajner Elihav Sasson prošle godine. Elihavov profil pun je dizajniranih vjenčanica, a među brojnim fotografijama, našla se i Majina vjenčanica

Stilist Marko Grubnić je dizajnirao vjenčanicu pjevačici Maji Šuput (39) za svadbu s Nenadom Tatarinovom (36), a zbog toga je bio vrlo uzbuđen.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Foto: Instagram

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Veru Wang... Ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života". Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer potekle su suze radosnice. Osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu - pohvalio se Grubnić na društvenim mrežama. 

Međutim, pratitelji na društveni mrežama otkrili su tko je Marku bio inspiracija za THE haljinu. Identičan model haljine dizajnirao je izraelski dizajner Elihav Sasson prošle godine.

Foto: Instagram

Elihavov profil na društvenim mrežama pun je dizajniranih vjenčanica, a među brojnim fotografijama, našla se i Majina vjenčanica, ali na njegovom modelu. Elihav ima i svjetlucavu verziju takve haljine. 

Foto: Instagram

Maja je tijekom ceremonije promijenila tri haljine. Prvo je pred gostima prošetala u dugoj haljini s rukavima, potom u raskošnoj vjenčanici, a zatim je partijala u kratkoj i uskoj bijeloj haljinici. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (70)
  • Hahaha Grubniću žešći si fejker

    12. 5. 2019,   11:57
  • Od te jako loše hodajuće kopije bi bilo irealno očekivati išta originalno

    12. 5. 2019,   12:02
  • Mr oriđiđi

    12. 5. 2019,   11:56