Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnić se hvali: Za društvo i Maju zakupio kino, radili nered

None Foto: Instagram 6

Maja Šuput Tatarinov je za kino odjenula haljinicu uz koju je kombinirala visoke čizme, remen s resicama i Chloe torbicu sa svojim inicijalima čija se cijena kreće oko 9.114 kuna

Nakon što se oprostio od showa 'Ples sa zvijezdama', gdje je ispao u polufinalnoj emisiji, modni stilist Marko Grubnić (37) vratio se svakodnevnim obavezama. S obzirom da je mjesecima naporno trenirao ples s mentoricom Elom Vuković, zaželio se svojih dugogodišnjih prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

- Morao sam se nekako iskupiti jer me nisu imali protekla četiri mjeseca, pa sam odlučio uzeti cijelu kinu dvoranu samo za nas - rekao je Marko. Na film 'Rocketman' o Eltonu Johnu došla mu je, između ostalih, prijateljica Maja Šuput Tatarinov (39) sa suprugom Nenadom (34). Bivši direktor šibenskog hotela fotografirao ju je ispred kino platna na kojem im je zaželjena dobrodošlica. 

Foto: Instagram

Maja je za kino odjenula haljinicu uz koju je kombinirala visoke čizme, remen s resicama i Chloe torbicu sa svojim inicijalima čija se cijena kreće oko 1.230 eura (9.114 kuna). 

Foto: Instagram

- Prijatelji su neki napravili nered, a film nije ni počeo - šalila se Šuput Tatarinov koja je nazdravila sa suprugom uz čašu vina i kokice. Početkom svibnja udala se za Nenada u istarskim Balama, a Grubnić je dizajnirao vjenčanicu. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (30)
  • Photoshop tehnika ulje na platnu 😅

    5. 6. 2019,   19:10
  • Umjetni pederikos...

    5. 6. 2019,   19:58
  • Zakaj se meni čini da je mačak trebao uzet prezime tatarinov.. hmhm

    5. 6. 2019,   21:35