Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnić šokiran: 'Pomogli ste mi kada sam pao i pogubio se'

None Foto: Nova TV 7

Ljudi, dobio sam najviše glasova publike, 28,5 %. Nemam riječi koliko sam sretan. Prošli put sam najbolje plesao i borio se sam, a sada kada sam pao i pogubio se skroz, vi ste mi pomogli, rekao je modni stilist

Modni stilist Marko Grubnić (36) i plesačica Ela Vuković u sedmoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' izveli su jazz dance uz pjesmu Christine Aguilere 'Tough Lover' iz filmskog mjuzikla 'Burleska'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Nova TV

Na samom početku plesa, skakutao je Marko oko klavira i po njemu, ali nakon što je odlučio skočiti na pod, poskliznuo se i nakratko završio na stražnjici. 

Foto: Nova TV

Iako ga je dio žirija ranije proglasio najboljim plesačem među zvijezdama u showu, Marku je ovo zasigurno bio najlošiji ples do sada. Uz taj pad, gaf je imao i u prvoj epizodi kada s plesačice nije mogao skinuti suknju dok su plesali strastveni paso doble. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prikupio je samo 28 bodova, no ovaj put uspio je pridobiti simpatije i glasove gledatelja koji su najviše glasovali upravo za njega. 

- Ljudi, dobio sam najviše glasova publike, 28,5 %. Nemam riječi koliko sam sretan. Prošli put sam najbolje plesao i borio se sam, a sada kada sam pao i pogubio se skroz, vi ste mi pomogli... u najboljem mogućem trenutku. Hvala vam do neba - rekao je Grubnić. 

Foto: Nova TV

Do sada je bio u najviše eliminacijskih plesnih dvoboja (četiri), pa su ga kolege prozvale 'Eliminator' i 'Terminator' jer se uvijek vraća. 

'PLES SA ZVIJEZDAMA' Grubnić izbjegao dvoboj: Sonja Kovač i Gordan napustili show

Marko je pridobio i simpatije najmlađih pa se pohvalio kako su mu susjede ispred garaže šarenim kredama ispisale 'Ples sa zvijezdama' uz srce...

Foto: Instagram

A dobio je i crtež sebe koji mu je poslao najmlađi obožavatelj...

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

KRALJEVSKA BEBA STIŽE? Ljudi su zbog ovoga uvjereni da Meghan upravo rađa

Komentari (46)
  • Zna mačkić da kmečanje i suze uvijek dobro prolaze kod publike 😀... jučer je loše otplesao, inače OK pleše, trudi se, neka bude u dalje u show programu kaj se mene tiče

    29. 4. 2019,   09:38
  • hahaha pa tko vjeruje u to " glasovanje " !!

    29. 4. 2019,   09:09
  • Ja sam ti dao glas i moja obitelj ,dat cu opet ! Jer i ti si samo covjek ,mada sam zbog tebe ovdje pokupio zutih ohoho...ali trudio si se ,i bilo ti je stalo ...Sonja je npr.kolutala ocima ,prezirala ,pokazivala ono...ja sam zvjezda sta mi mozete ! Eto zato smo ti dali glasove ,a vjerujem i svi ostali iz istog razloga !

    29. 4. 2019,   10:15