Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnića napali fanovi: 'Ja mu poslala zahtjev, on me blokirao'

None Foto: Instagram 4

Što je taj Marko toliko uvjeren da je velika zvijezda?! Veća bi faca bio da nas 'obične smrtnike' malo poštuješ, napisala mu je ljutita obožavateljica

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) uvijek se rado fotografira s dugogodišnjim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem (37). Ovaj put su pozirali u Čakovcu, gdje je Maja pjevala na manifestaciji Porcijunkulovo. Fotografija je u kratkom roku skupila preko 10.000 lajkova na Instagramu, a nije nedostajalo ni komentara brojnih pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spremni za pozornicu 🎤🎤🎤 Ajmo Cakovec 💃🏼🕺🏻 @markogrubnic 💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

'Ljepotica', 'Bravo ženo', 'Nikad slađa', hvalili su Maju fanovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, Grubnić nije prošao tako dobro kada su u pitanju komentari na društvenoj mreži. Stilist je jednu obožavateljicu posebno razljutio. 

Foto: Instagram

- Što je taj Marko toliko uvjeren da je velika zvijezda?! Ja mu poslala zahtjev za praćenje, on mene na blok. Ajde čovječe, nisi baš svjetska zvijezda... Veća bi faca bio da nas obične smrtnike malo poštuješ.. Mi ti lajkamo slike i komentiramo ih... Ali hajde, to je poštovanje prema fanovima - napisala mu je ogorčena obožavateljica.

  Foto: Instagram Ubrzo je dobila podršku pa joj je jedan korisnik napisao: 'Takvima ne treba davati previše pažnje jer bez fanova oni bi bili nitko i ništa, baš zato ne treba pratiti svakoga'. 

Komentari (49)
  • Čist me sram što sam otvorio ovaj članak,a još više što uopće komentiram isti

    1. 8. 2019,   21:16
  • Tko se god naziva fanom i pratiteljem tog bića ne zaslužuje samo blok na instagramu nego i blokom po tintari.

    1. 8. 2019,   21:33
  • Bolesni derač shupka. On profitira od toga da ne živi u drugo vrijeme, recimo ono Adolfovo, bolesnik se onda ne bi tako šepurio. Onaj ga bu tak sriktal...🤟

    1. 8. 2019,   21:29