Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grubnićevih ruku djelo: Modni stilist 'popeglao' je i Tomčićku

None Foto: Instagram/Pixsell 7

Modni stilist Marko Grubnić svoje vještine photoshopa prenio je na članicu žirija 'Supertalenta' Martinu Tomčić

Modni stilist Marko Grubnić (36) na društvenim mrežama ima preko 50.000 pratitelja, a nije tajna da svoje fotografije provlači kroz razne filtere kako bi ih doveo savršenstva. Zbog toga su mu obožavatelji nadjenuli nadimak 'kralj photoshopa'. 

Grubnić je nedavno svoje vještine prenio i na članicu žirija 'Supertalenta' Martinu Tomčić (44). Tomčić se nakon snimanja nove sezone natjecateljskog showa koja s emitiranjem kreće u rujnu, pohvalila fotografijom na Instagramu te šokirala brojne obožavatelje. 

Foto: Instagram/Pixsell

- Prava si mačka, izgledaš neprepoznatljivo - samo su neki od komentara pjevačice Maje Šuput (39) i bivše Miss Dalmacije Viktorije Rađe (42), a Tomčić je dala do znanja tko stoji iza vrhunskog photoshopa. 

- Imala sam malu pomoć prijatelja Marka Grubnića - objasnila je operna pjevačica. Ovo nije prvi put da joj je Grubnić 'popeglao' fotografije za Instagram. 

Foto: Instagram/Pixsell

Tomčić nam je nedavno otkrila kako je ove godine na 'Supertalentu' doista ugodno iznenađena količinom najneobičnijih talenata za koje nije uopće znala da postoje, a oduševili su je. 

OPERNA PJEVAČICA Tomčić ne pada na poznanstva i suze: U žiriju sam pravedna...

- Kriteriji su uvijek isti, a situacija i kandidati su uvijek različiti - objasnila je Martina koju je publika u više navrata prozvala najstrožom članicom žirija. No pjevačica se ne obazire na tuđe komentare. 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

 Na ljudima je da gledaju, sude i imaju osobno mišljenje - iskrena je Martina. No iako je imuna na negativne komentare od publike, jedna stvar ju ipak smeta.

- Publika ponekad doista ima jako ružne motive kada 'podržava' pljeskom i smijehom ljude koji su došli nesvjesni svog netalenta. Tu sam vrlo često više ljuta na publiku nego na osobu koja ima nerealnu sliku o sebi - istaknula je Tomčić. 

 

Komentari (10)
  • Skužila sam ja da mi njezine fotke nekako čudno djeluju i onda kad sam vidjela da na slikama piše Mačkovo ime odmah mi je bilo sve jasno 😅

    9. 7. 2019,   19:16
  • Nek mu više oduzmu taj prokleti Faceapp

    9. 7. 2019,   19:45
  • Ah taj macar...svugdje gura svoje sape..

    9. 7. 2019,   19:39