Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grudi prekrila knjigom: 'Dođite kod mene da čitamo zajedno...'

None Foto: Instagram 3

Niske temperature nisu spriječile Soraju da pozira gola na krevetu. Plahtu je zamijenila knjigom, a umjesto čarapa na sebe je navukla čizme optočene dijamantima za 75 tisuća kuna

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima pozira polugola. Nakon što se nedavno pohvalila čizmama od 75 tisuća kuna, Soraja je ponovno pozirala u njima, ali ovaj put u malo eksplicitnijem izdanju.

Foto: Instagram

Starleta se fotografirala gola na krevetu, a grudi je prekrila knjigom.

- Dođi kod mene doma, možemo čitati zajedno - napisala je Soraja ispod fotografije koja je prikupila 9 tisuća 'lajkova'. Obožavateljima nije jasno kog je pozvala na čitanje, s obzirom na to da se nedavno zaručila za sina ruskog tajkuna koji ju svako malo časti skupocjenim poklonima. Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine.

Foto: Instagram

- Kad se zaljubim, lakše je iz mene istjerati đavla nego njega - izjavila je starleta kojoj su zaštitni znak silikoni. No, jednom je prilikom izjavila kako razmišlja o tome da ih ukloni.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već sam razgovarala sa svojim doktorom i uskoro bih trebala obaviti preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi. To je bila mladost-ludost. Ljudi imaju predrasude kada su u pitanju djevojke sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu - rekla je Soraja. 

Komentari (67)
  • Znam da ću dobiti žuti ali pitanje i dalje stoji, zašto se reklamira prostitucija.

    5. 10. 2019,   14:11
  • silikona ko oko moje kade

    5. 10. 2019,   14:10
  • "Zato se vraćam prirodnom izgledu - rekla je Soraja."... za to se treba ponovno roditi 😏

    5. 10. 2019,   14:17