Obavijesti

Show

Komentari 1

Grupa Vigor i Mario Roth s novim hitom na ljetnoj turneji

Grupa Vigor i Mario Roth s novim hitom na ljetnoj turneji
2

U svom prepoznatljivom zvuku zbog kojeg ih je publika toliko i zavoljela, dečki iz Vigora donose novi ljetni hit za sve generacije željne dobre zabave

VIDEO

Ljetni koncerti grupe Vigor upravo su dobili novo pojačanje jer dečki iz benda predstavljaju video spot i novu pjesmu 'Marija'. U svom prepoznatljivom zvuku zbog kojeg ih je publika toliko i zavoljela, dečki iz Vigora donose novi ljetni hit za sve generacije željne dobre zabave. 

Iako su dosad nizali hitove surađujući s Miroslavom Škorom i Ivicom Muratom, ovoga puta svoj su glazbeni stil osvježili suradnjom s autorskim timom Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem koji su zaslužni za neke od najslušanijih hitova Severine, Jelene Rozge, Željka Bebeka i Nede Ukraden.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz potporu svoje izdavačke kuće Campus od nove pjesme očekuju veliki uspjeh. Da ništa ne prepuštaju slučaju, pokazali su i objavom nove pjesme na jednom od najvećih  YouTube kanala u Hrvatskoj, Orange Videos. 

- Suradnja s novim autorima plod je dugogodišnjeg poznanstva i bilo je samo pitanje dana kada ćemo ostvariti konkretnu suradnju. Dušan je prepoznao ono što mi radimo i napisao je pjesmu baš za nas. Samo pozitiva, ljubav i lijepa lepršava glazba; to je ono zbog čega nas ljudi vole i tako rado slušaju, istaknuo je karizmatični pjevač benda Mario Roth koji je nedavno postao jedan od omiljenih domaćih zabavljača nakon sudjelovanja u showu Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“. 

Uz izlazak novog singla i spota, grupa Vigor nastavlja sa svojim koncertnim obavezama koje ne staju već pune četiri godine. 

- Pripadamo onom krugu izvođača koji zaista puno rade. Uvijek smo bili veliki radnici u životu i popunjen poslovni kalendar samo je dokaz da to što radimo ima smisla. Nama je najvažnija naša publika i naša druženja na koncertima. To je naš blagoslov, a ovaj uspjeh kojeg smo doživjeli samo je rezultat naše beskrajne zahvalnosti za sve što imamo u životu. Zahvalnost je ključ svega - kažu dečki iz Vigora koje u narednih deset dana očekuju čak 4 koncerta; u Otočcu, na Pagu, na Lošinju i u Novigradu Istarskom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...