Obavijesti

Show

Grupa Vigor ovo ljeto provodi radno - koncerti i ljetna turneja

Grupa Vigor ovo ljeto provodi radno - koncerti i ljetna turneja
3

Nakon više nego uspješnog dueta sa Miroslavom Škorom,grupa Vigor i ovo ljeto nastavlja itekako radno. Uz koncerte i ljetnu turneju, ovih dana predstavljaju i novi spot za njihovu novu pjesmu "Marija"

U svom prepoznatljivom stilu i zvuku zbog kojih ih je publika toliko i zavoljela, dečki iz Vigora donose novi ljetni hit kojeg će pjevušiti svi od 7 do 77 godina. Ovoga puta su malo promjenili autorski tim i povjerenje ukazali provjerenom hitmakeru Dušanu Bačiću koji je zaslužan i za text i za glazbu.

Prema riječima Maria Rotha, kojeg je hrvatska javnost imala prilike pratiti u popularnom televizijskom showu Tvoje lice zvuči poznato, i dalje ostaju vjerni svom provjerenom timu - Miroslav Škoro i Ivica Murat, no s ovom pjesmom su htjeli malo osvježiti svoj prepoznatljivi zvuk.

"Suradnja sa Dušanom Bačićem plod je dugogodišnjeg poznanstva i bilo je samo pitanje dana kada će se suradnja i ostvariti. Dušan je prepoznao ono što mi radimo i napisa nam pjesmu koja je baš za nas. Samo pozitiva, ljubav i lijepa lepršava glazba, to je ono zbog čega nas ljudi vole i tako rado slušaju. Nismo htjeli po tom pitanju ništa mjenjati i sigurni smo kako će i ova pjesma pronaći svoj put do srca slušatelja." - istaknuo je Mario. Na pitanje zašto baš Marija, dečki kažu da ne postoji poseban razlog: " Pjesma nam se svidjela na prvu i to jejedino bitno. Ako pjesma izazove pravu reaksiju onda nije važno kako se zove,ali eto, ovu pjesmu posvećujemo svim Marijama."

Uz izlazak novog singla i spota, dečki nastavljaju i sa svojim koncertnim obavezama koje ne staju već pune četiri godine. "Pripadamo onom krugu izvođača koji zaista puno rade. Uvijek smo bili veliki radnici u životu i popunjen poslovni kalendar samo je dokaz da to što radimo ima smisla. Nama je najvažnija naša publika i naša druželja na koncertima. To je naš blagoslov,a ovaj uspjeh kojeg smo doživjeli samo je rezultat naše beskrajne zahvalnosti za sve što imamo u životu. Zahvalnost je ključ svega", zaključuju momci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.