Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grylls će morati platiti 19.000 kn kazne? Ubio je i pojeo žabu

None Foto: YouTube/Screenshot 6

Ministarstvo tvrdi da su filmsku ekipu Beara Gryllsa obavijestili što smije, a što ne smije raditi tijekom snimanja. Zasigurno će biti kazni, ali još nije jasno tko će ih snositi

Avanturista Beara Gryllsa (44) bugarski službenici mogli bi kazniti jer je ubio žabu, skuhao ju na štednjaku i pojeo za svoj televizijski show 'Running Wild'. Bear i plesna zvijezda Derek Hough (33) kuhali su ju u epizodi 2017. prije plivanja u jezeru u bugarskom nacionalnom parku Rila, prenosi Independent.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike reklo je da produkcija prekršila niz pravila tijekom snimanja na tom području uključujući plivanje u zaštićenom jezeru i ubijanje životinja. Također, tvrde da su filmsku ekipu obavijestili što smije, a što ne smije raditi tijekom snimanja. Zasigurno će biti kazni, ali još nije jasno tko će ih snositi. 

Bugarski ministar okoliša Neno Dimov naredio je istragu koja se tiče epizode iz 2017. kada je Bear pojeo žabu.   Foto: YouTube/Screenshot

Bugarska produkcijska kuća koja je sudjelovala u snimanju mogla bi dobiti kaznu od 3800 kuna do 38 tisuća kuna, dok je za Beara i Dereka kazna manja. Njihova bi mogla iznositi od 1900 kuna do 19 tisuća kuna.  

Foto: YouTube/Screenshot

Beara su već osuđivali jer su gosti u njegovom showu već ubili i jeli krokodila, ubijali svinje, purane. David Attenborough (92) kritizirao je Gryllsa jer ubija životinje samo kako bi to snimio. 

- Bear će morati odgovoriti za sebe, ali ja ne bih voljno ubio životinju samo kako bih snimio epizodu - rekao je. 

S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE NE ŽELITE SVAĐATI: 'pojesti' će vas u trenu!

Komentari (17)
  • skupa žaba

    22. 2. 2019,   17:09
  • Ovaj ni u wc-u ne bi bio gladan

    22. 2. 2019,   20:07
  • jbte za te je pare mogao napraviti finu gozbu za cijelu ekipu a ne jednu zabu podijeliti hahah

    22. 2. 2019,   19:13