Obavijesti

Show

Komentari 41

'Guru Treba': BB Ana-Marija daje savjete o ljubavi i seksu

'Guru Treba': BB Ana-Marija daje savjete o ljubavi i seksu
13

Ana-Marija kojoj je životna želja osvojiti Oscara za najbolji scenarij u posljednje se vrijeme opustila pred kamerama. Gledatelji su imali prilike vidjeti njene grudi dok se presvlačila u spavaćoj sobi

VIDEO

Velikogoričanka Ana-Marija Brdek (30) po zanimanju dizajnerica odjeće i PR managerica čim je ušla u BB kuću bacila je oko na Bojana Mrđenovića (34). Njihov odnos nakon samo nekoliko tjedana postao je turbulentan, a svađe svakodnevne. 

Nedavno je njezin najbolji prijatelj Vedran potvrdio da se Ana-Marija 'zacopala' u Bojana. Dodao je i da se Velikogoričanka u BB kući ponaša prirodno i da nema nikakvu taktiku. 

- Smatram se boljom od drugih jer uvijek dobijem ono što želim - rekla je Ana-Marija, koju prijatelji smatraju spontanom, veselom i vrckavom. A to joj je itekako pomoglo da prije dvije godine osvoji titulu šoping kraljice u istoimenoj RTL-ovoj modnoj emisiji.

Ana-Marija je aktivna i na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljuje snimke iz privatnog života. Pod umjetničkim imenom 'Guru Treba' već nekoliko mjeseci dijeli životne i ljubavne savjete kako bi pomogla svojim pratiteljima. Često na zabavan način govori o problemima koji svakodnevno muče žene kao što su shopping, kuhanje, ljubavne veze, prvi spoj ili seksu. 

- Ti si najveća kraljica. Ovo je predobro, kao da gledam sebe - samo su neki od komentara ispod video zapisa na društvenoj mreži. 

Ana-Marija kojoj je životna želja osvojiti Oscara za najbolji scenarij u posljednje se vrijeme opustila pred kamerama. Gledatelji su imali prilike vidjeti njene grudi dok se presvlačila u spavaćoj sobi, ali i stražnjicu dok joj je Marin Novaković (22) pomagao s tuširanjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin