Obavijesti

Show

Komentari 15

'Gušim' se u palačinkama zato moram paziti na svoju težinu...

'Gušim' se u palačinkama zato moram paziti na svoju težinu...
19

Iako joj se nije problem skinuti u badić, kao što je brojnim kandidatima ‘Života na vagi’, Marijana kaže da zna pretjerati s hranom jer je slaba na slatko. Nije pobornica dijete nego se drži bakinih mediteranskih savjeta

VIDEO

Ne bih se mogla odreći ribe, ali meso bih lako ‘skinula’ s jelovnika. Ja sam dijete mora i bez ribe, rakova, morskih plodova ne mogu zamisliti svakodnevicu, priča nam Marijana Batinić (38).

Voditeljica showa “Život na vagi” ljetos je pažnju privlačila fotografijama u bikiniju koje je objavljivala na društvenoj mreži, no otkrila je kako, unatoč vitkoj liniji, zna guštati u hrani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52

- Pretjeram pa pripazim i tako u krug. Veliki sam gurman, pa si dam oduška, ali zato treniram i trudim se živjeti u balansu - otkriva voditeljica, koja je “slaba” na slastice.

Lidijin muž preminuo na prvu godišnjicu braka, otac ju tukao
Lidijin muž preminuo na prvu godišnjicu braka, otac ju tukao

- Svaki dan pojedem nešto slatko. ‘Gušim’ se u palačinkama, a i sladoled mi je na ljestvici omiljene hrane - rekla je Marijana. Smatra kako, unatoč tome što su Hrvati sve deblja nacija, lošu opću financijsku situaciju ne krivi za pretilost.

- Po tome ne bi bilo pretilih među bogatima. Političari na vlasti ‘teže’ više nego oni u oporbi. Pretilih ima i među hedonistima koji nisu stisnuli kočnicu na vrijeme, a najčešće se iza viška kilograma kriju obiteljski problemi, koje pojedinci nisu mogli nositi na leđima – kaže.

Dodaje i kako je sve stresniji život jedan od uzroka pretilosti, kao i needuciranost po pitanju zdrave hrane, restorani brze hrane koji mijenjaju zdrave obroke te nedostatak vremena za kuhanje i neposvećenost pripremi jela.

Ipak, nije pobornica dijeta i smatra kako je balans u prehrani ključ za sve. Vjeruje da je za dug i zdrav život te proslavu stotog rođendana najbolje konzumirati mediteransku prehranu.

- Moja baka je cijeli život jela domaće voće i povrće, jelovnik joj je bio pretežno mediteranski, bez maslinova ulja nije mogla zamisliti svakodnevicu, ali prehrana nije jedini uvjet dugovječnosti. Život je nije mazio, ali bakin stil života i nesalomljivi duh dovest će je, vjerujem, do stotog rođendana. Vinograd je sama obrađivala do prije nekoliko godina, radila je svoje vino, čiju je kapljicu cijenila kao suho zlato - hvali baku Marijana.

Odbacili stare navike: 'Želja za masnom hranom je nestala...'
Odbacili stare navike: 'Želja za masnom hranom je nestala...'

Osim prehrane važna je i tjelovježba. Iako rado trenira, jedna “vježba” joj i nije baš najdraža.

- Ne volim trčanje. To mi je tako besmisleno, bez obzira na to što znam da je korisno. Divim se maratoncima, ali zaobilazim trčanje na duge staze u širokom luku - ističe nam Marijana, koja je ususret četvrtoj sezoni showa odlučila iz prve ruke doznati kakvi su novi treneri Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38). Voditeljica je zato otišla u teretanu i provjerila kako izgleda njihov trening.

- Nemam što reći, ali to je zato što sam ostala bez daha! Ovaj trening koji su mi Maja i Edo priredili bio je opak. Ne bih bila u koži kandidata. Jer ako su mene iscijedili u jednom treningu, možete samo pretpostaviti kako će iscijediti naše kandidate koji su odlučili okrenuti novu, zdravu stranicu svoga života - otkrila je.

Iako su Maja i Edo na početku treninga rekli da je Marijana tvrd orah, do kraja su treninga, kao i kod kandidata četvrte sezone, ipak uspjeli “slomiti” njezin otpor.

Marijana je okušala kakve sve avanture čekaju kandidate te izjavila kako joj je u prvoj sezoni showa bilo teško promatrati borbe kandidata u gubljenju kilograma i da joj je sada lakše.

- Sad znam što im donose životne transformacije. To njihovo ponovno rođenje vrijedno je svake muke i truda - smatra. Osim sreće i ponosa zna pustiti suzu zbog kandidatovih uspjeha.

Kuharica Julija: 'Zbog debljine nisam udana i nemam djecu...'
Kuharica Julija: 'Zbog debljine nisam udana i nemam djecu...'

- Plačem i smijem se u emisiji koja je pravi ‘rollercoster’ emocija - objasnila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao