Obavijesti

Show

Komentari 30

Hajrović iznenadio Leylu: 'Ovo je ludo. Ljubavi, nemam riječi'

Hajrović iznenadio Leylu: 'Ovo je ludo. Ljubavi, nemam riječi'
7

Poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim 'krpicama', a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima je odjevena po posljednjoj modi

VIDEO

Nogometaš Izet Hajrović (29) svoju suprugu Leylu (27) odlučio je iznenaditi, a ovaj put povod je bila godišnjica braka. Izet se za tu prigodu jako potrudio, a svojoj dragoj priredio je romantično iznenađenje, kojim se ona, naravno, odmah pohvalila na svom Instagram profilu. 

Nakon što je influencerica ušla u spavaču sobi, dočekali su je stotinu crvenih balona, pomno izabranih ruža, a poviše uzglavlja kreveta srebrnim je balonima ispisao njihova imena te današnji datum. 

- Cijeli hodnik je pun balona i ruža. Nije li ovo ludo? Hvala puno ljubavi - napisala je Leyla na svom Instagram profilu. 

Lejla je javnost zaintrigirala specifičnim modnim izričajem i njime stekla popularnost na društvenim mrežama. 

Poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim 'krpicama', a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima je odjevena po posljednjoj modi. 

Supruga Dinamovca nogometašev je najveći oslonac, a u braku su pet godina. Par se upoznao u Zurichu gdje su oboje rođeni. Na svojoj društvenoj mreži pohvalila se i fotografijom s jednom od najbogatijih američkih reality zvijezda i modela Kim Kardashian (38). 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu