Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Haljina je grozna i Miji baš ne stoji. Očigledno je Photoshop...'

None Foto: instagram/screenshot 5

Gledatelji su primijetili kako haljina koju je Mija Kovačić nosila u posljednjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama', izgleda potpuno drugačiji na televiziji i na društvenim mrežama

Nakon posljednje epizode televizijskog showa 'Plesa sa zvijezdama', osim komentara obožavatelja da žiri štiti Marka Grubnića (37) od ispadanja, gledatelji su komentirali i izgled voditeljice Mije Kovačić (37). 

Foto: Screenshot NovaTV

Mia je za emisiju odijenula dugačku bijelu haljinu hrvatskih dizajnera koja je, po komentarima gledatelja, izgledala potpuno drugačije na televizijskom prijenosi i društvenim mrežama. 

MARKO GRUBNIĆ: Tata je htio da budem doktor, a ja sam sad postao doktor tanga

- Ovo je savršeni primjer kako izgledaš kad provučeš fotografiju kroz photoshop i kad te netko drugi slika jer ovo nema veze s onim što smo vidjeli na televiziji. Loše joj haljina stoji - primijetio je jedan obožavatelj, a slični su i ostali komentari. 

Foto: Instagram

- Ajme kako joj loše stoji haljina. Pa zar su je stvarno takvu pustili van? - komentirali su drugi. Nedavno je i stajling voditeljice komentirao modni stilist Neven Ciganović (47) koji je na društvenim mrežama njezinu frizuru usporedio s onom Antonije Blaće (39) iz emisije 'Zvijezde - ljetni hit'. 

Foto: Instagram

- Antonija Blaće, spavaš li mirno? Ukrala je tvoju frizuru napravljenu u Kini - napisao je Neven. 

POGLEDAJTE VIDEO:

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Komentari (96)
  • Haljina je ocajna....neznam kako zena mora biti građena da bi joj to dobro stajalo...reze na krivim mjestima....siri na krivim mjestima....

    21. 5. 2019,   21:05
  • Previše se valjda druži s najpoznatijim photoshoperom na ovim prostorima 😏

    21. 5. 2019,   21:03
  • Jadni vi kad vam je to problem, što tko nosi. Muške nitko ne gleda ni komentira, mogu biti debeli i ružni, a za žene je bitno sve kao.

    22. 5. 2019,   02:11