Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Haljina Miss Hrvatske naljutila mnoge: 'Prekratka je i kičasta'

None Foto: 4

U našim prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama nacionalni kostim predstavlja naše boje, ponos, zajedništvo i osjećaje koji nas spajaju u trenucima velikih uspjeha, rekao je dizajner haljine Skoko

Na ovogodišnjem najvećem izboru ljepote, Miss Svijeta, Hrvatsku u Kini predstavlja Ivana Mudnić Dujmina (17). Osim što je uvjerljivo najmlađa natjecateljica s obzirom na to da pohađa treći razred Turističko - ugostiteljske škole u Splitu, Ivana je 'podigla prašinu' i zbog nacionalnog kostima u kojem je predstavljala Hrvatsku. 

Aktualna misica prije nekoliko dana otputovala je u grad Sanya gdje će se čak 122 predstavnice borit će se za titulu najljepše. 

Haljine kojima nas mlada Splićanka predstavlja u Kini, nose potpis domaćeg dizajnera Ivice Skoke. Svaka od natjecateljica predstavlja svoju državu haljinom, odnosno nacionalnim kostimom, a poznati dizajner kreirao je za Ivanu kratku krinolinu s motivom crveno – bijelih kockica.

- U našim prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama nacionalni kostim predstavlja naše boje, ponos, zajedništvo i osjećaje koji nas spajaju u trenucima velikih uspjeha – izjavio je Ivica Skoko. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

No, nakon pojavljivanja u nacionalnom kostimu, stigle su brojne kritike na račun dizajnera i same haljine. 

- Izgleda ko da je izašla iz kineskog dućana - jedan je od komentara. 

- Pa zar se ovako predstavlja nacionalna ljepota lijepe naše Hrvatske!? Zemlje sa toliko prekrasne prirode i prekrasnog Jadranskog mora. I miss naše države, predstavnica naše države, mogla bi nabaciti malo osmjeha... pa da se ova katastrofa od haljine manje primijeti. Jako loše i žalosno! Za sve postoje granice dobrog ukusa - napisala je ogorčena pratiteljica izbora.

Osim samog dizajna, Ivana je primila kritike i na dužinu haljine.

- Pored svih nošnji ona ide u do*ičnjaku predstavljati Hrvatsku - iskomentirao je korisnik društvene mreže. 

 

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji. 

Komentari (72)
  • Boja,boje i lepršavi dojam plus ali prejeftino,preobično izgleda ta haljina...Nije baš neko dizajnersko remek dijelo :)) Takve haljine viđaš na koncertima Seke Aleksić,Dare Bubamare i Ace Lukasa :))) Možda otud ideja..Haha..

    12. 11. 2018,   13:30
  • Bez ljutnje, ali izgleda kao nešto što bi cura niskog ili nikakvog morala obukla na tekmu Hrvatske. :D

    12. 11. 2018,   13:27
  • Užas,da takvu haljinu kreiraš ne moraš biti dizajner..sramota

    12. 11. 2018,   14:05