Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hana: Analni seks ne mogu smisliti i biseksualka sam

None Foto: PIXSELL 4

Ne može ni zamisliti da se seksa s dečkom koji nije obdaren, a cure voli još od srednje škole jer se tad ljubila s prijateljicom i osjetila pravi 'klik'

Neki je zovu bosanska Paris Hilton, a u Hrvatskoj se proslavila sudjelovanjem u prvoj sezoni showa 'Farma'. Hana Hadžiavdagić (25) danas živi u Zagrebu i bavi se novinarstvom te dijeli savijete za sponzoruše. O seksu priča otvoreno i na tom području za nju ne postoji tabu tema. Za Sexpresso na t-portalu otkrila je da su joj rekli kako je tigrica u krevetu. Seks je, kaže, najvažniji alat pri pronalasku kvalitetnog sponzora. Najdraža joj je poza 'doggy style'. Smatra da je se dečki boje jer se ona ponaša kao frajer i samostalna je. Kaže da je u četvrtom razredu gimnazije shvatila da je biseksualka. Tada se ljubila s prijateljicom i osjetila je 'klik'. Najduži seks trajao joj je tri i pol sata i tada se seksala po cijelom stanu. Analni seks nije nikad probala i vjeruje da ni neće jer u seksu želi uživati, a ne trpiti bol. Nikad nije bila u 'grupnjaku' jer kad odabere dečka prema njemu ima osjećaje i mijenjanje partnera ne dolazi u obzir. Hana kaže kako nema želudac da spava s nekim samo zato što je bogat. Ona traži dečka koji će joj se sviđati, ali mora i imati love. Njen idealni muškarac voli tulumariti do kasno u noć i tri dana ne spavati jer za to nema vremena zbog partyja. Uz to je nužno da ima ozbiljan posao. Također, ne želi biti intimna s dečkima koji nisu 'obdareni'. S jednim je takvim bila dva mjeseca, a kad se skinuo prasnula je u smijeh. Kaže da je 'najvećeg' imao njen prvi dečko s kojim je bila tri godine i poslije njega ništa više nije isto. Smatra da dečki s 'malima' ne bi trebali izigravati frajere jer je dragim dečkima taj nedostatak lakše oprostiti.

Komentari (72)
  • za sve žene koje drže do sebe, ovo je razlog da se posrame što su žene jer ovakve se vide a poštene cure nitko ne vidi.. i onda se čudimo što nema više pravih muških, normalno kad imaju komplekse od ovakvih, frajerica, koje se drpaju na svakom koraku sa svakim i za lovu i za badava!

    28. 7. 2010,   13:22
  • Glupa, gluplja, Hana Hadžiavdagić!

    28. 7. 2010,   13:22
  • ma voliš ti sve....

    28. 7. 2010,   13:22