Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hana izabrala termin: Idem na plastičnu operaciju u Istanbul

None Foto: Instagram 11

Želim to već dugo, a razlog zašto sam to javno podijelila je taj što mi sigurno neće narasti u teretani. To će biti moja prva operacija i žao mi je što je u Hrvatskoj to još uvijek tabu tema, objasnila je Hana Rodić

Kandidatkinja prve sezone reality showa 'Gospodin Savršeni' Hana Rodić (21) prije nekoliko mjeseci rekla je da još ništa nije operirala na sebi, ali da bi željela povećati grudi. Na društvenim mrežama otkrila je da korekcija nije samo želja, već je poduzela nešto po tom pitanju.

- Idući mjesec idem na operaciju u Istanbul - napisala je Hana pratiteljima koje je zanimalo hoće li stvarno korigirati grudi. 

Foto: Screenshot RTL

Čim su pratitelji primijetili da je termin dogovoren, ispitivali su ju što će joj operacija i kako se odlučila na to. 

- Želim to već dugo, a razlog zašto sam to javno podijelila je taj što mi sigurno neće narasti u teretani. To će biti moja prva operacija i žao mi je što je u Hrvatskoj to još uvijek tabu tema - odgovorila im je 'gospođica savršena'.

Foto: Instagram

Iako su ju ispitivali je li korigirala obraze, točnije jagodice, ona tvrdi da nije ništa na svom tijelu 'popravila' i da prva korekcija tek slijedi. Postupak i dojmove Hana će snimiti i objaviti na svom YouTube kanalu.

Foto: RTL

Goran Jurenec (39) i Hana nisu često zajedno zbog poslovnih obveza koje Gorana vežu za Njemačku. Ipak, Goran će ići u Istanbul kao potpora Hani.

- Goran mi je podrška za sve - naglasila je Hana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (63)
  • vidi molim te jel i mozak operiraju da skupimo donacije 😅😅😅😅

    15. 5. 2019,   19:39
  • Kemija između ovo dvoje je kao između kokoši i vola.

    15. 5. 2019,   19:36
  • Nisam ni mislio da ćeš recimo upisat neki fakultet. Ili bar neki tečaj

    15. 5. 2019,   19:54