Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hana: Nikada nisam ni jednog dečka prevarila, ali mene jesu

None Foto: Instagram 12

Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila, ispričala je Hana Goranu. Svojedobno je rekla da nikada ne bi oprostila prevaru, fizički napad i laganje

Jedna od djevojaka koja se trudi osvojiti Gorana Jureneca (38) u showu 'Gospodin Savršeni' je Hana Rodić (21). Zagrepčanka je otpočetka privukla mnogo pažnje na sebe, a za oko je zapela i Goranu koji ju je odveo na spoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam joj dao ružu, zamalo je nisam poljubio, ali suzdržao sam se, možda me hladnoća u špilji ohladila - rekao je Goran. 

Foto: RTL.hr

Uz sve to, Hana je progovorila i o preljubu koji je doživjela. 

- Nikad nisam prevarila, ali sam saznala da sam bila prevarena. Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila - ispričala je Hana Goranu. 

Foto: RTL.hr

Također, izjavila je da karakteristika koju traži kod partnera je lojalnost, a svojedobno je rekla da nikada ne bi oprostila prevaru, fizički napad i laganje. 

- Cura koja pati i drugome loše radi nije moj stav u životu. Zbog toga mi se sviđa da je mogla o tome razgovarati i da je bila iskrena, priznala da ju je to boljelo, ali da je to savladala - komentirao je Goran poslije njihovog spoja. 

Foto: Instagram/orijent

Hanu često napadaju na društvenim mrežama zbog prejake šminke, a jedan ju je gledatelj nazvao 'cura s tonom fasade'. Natjecateljica nikome nije ostala ravnodušna pa im se svima obratila. 

- Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse - napisala je Hana. Mnogi su joj komentirali i kako je napravila puno estetskih korekcija. 

Foto: Instagram/orijent

- Gledam slike, medicinski sam radnik i znam prepoznati estetski rad, vjeruj mi. To što je uspjela dobro sakriti, to je druga strana medalje. Da je lijepa, je, da je za Gorana, nije. Malo je prezelena za njega. Anezi mu bolje pristaje - zaključila je jedna gledateljica showa. 

- Morat ću te razočarati, ali nemam nikakve operacije rađene na sebi. Usne sam radila samo jednom i to u veljači, tako da kao medicinski radnik znaš da 'princess fileri' traju najduže pola godine - odbrusila je Hana. 

Foto: Instagram/orijent

Komentari (80)
  • Tebe je prevario kirurg hahaha.

    26. 11. 2018,   19:30
  • Mene zanima kako ona održava ovu plastiku...da li koristi isti onaj sprej kao ja za komandnu ploču na autu ili postoje neki drugi preparati ??

    26. 11. 2018,   19:42
  • meni dotična uopće nije lijepa jer djeluje jako umjetno...ima tek 21 godinu a izgleda koda je naslikana s tim da je slikar pogriješio sa ustima prevelika su za taj oblik lica i usta se u tu sliku jednostavno ne uklapaju...a što se tiće dečkiju i prevara pa koliko je imala muškaraca do sad ak su ju već toliki prevarili, a tek joj je 21....?

    26. 11. 2018,   20:12