Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hana: Samo su se zezali, Deen nije homoseksualac

None Foto: Jurica Galoić 3

Bosanski pjevač posljednji dan na farmi grlio je pijanog imitatora Borisa Kosmača koji se nije previše iznenadio te je počeo uzvraćati nježnosti

To su gluposti. Deen se nije pijan natezao s Borisom. Zezali su se, a drugi su očito to krivo protumačili, ljutita je odgovorila Sarajka Hana Hadžiavdagić u ime bivšeg dečka, bosanskog pjevača Deena, koji se nije mogao javiti na telefon. U srijedu su se farmeri opustili na imanju u okolici Zagreba. Uza zvukove romskih trubača, ispijali su vino i rakiju. Tijekom večeri Deen se nije odvajao od Borisa, kojeg je grlio i dijelio mu poljupce u obraz. Nedugo zatim, imitator se odvojio od farmera koji su se zabrinuli.
- Išao sam na zrak jer me alkohol malo udario. Inače ne pijem - otkriva Kosmač, kojem su napisi kako se ljubio s Deenom smiješni. Bosanska Paris Hilton, Hana, još je jedanput napomenula kako Deen nije homoseksualac.

Komentari (16)
  • Hm, nekako baš i nisam sigurna. Ne čini mi se da joj Deen \"dokazuje\" da nije gay. A i ona ima homoseksualne sklonosti tak da je njoj ovo vjerovatno normalno pa ni ne može razlikovati gayeve i heteroseksualace.

    6. 6. 2008,   16:30
  • nije gay al ga nekad zna primit

    6. 6. 2008,   16:36
  • Tip je pederčić i to je to. To se skuzi po njegovim pokretima, govoru... Ljigav je

    6. 6. 2008,   16:27