Obavijesti

Show

Komentari 70

Hathaway se skoro utopila, a DiCaprija je napao morski pas

Hathaway se skoro utopila, a DiCaprija je napao morski pas
1

I ONI SU SAMO LJUDI Kad je bila na kampiranju, Ellie Goulding je za dlaku izbjegla kobnu sudbinu. 50 Cent je u jednom trenutku pogođen s čak devet metaka

VIDEO

Iako ih tjelohranitelji prate u stopu, imaju vlastite vozače te osigurane i zaštićene vile neke zvijezde gledali su smrt ravno u oči. Kod nekih je bila dovoljna samo sekunda da se dogodi tragedija.

Ellie Goulding

The BRIT Awards 2017

Kad je bila na kampiranju u Norveškoj, Ellie Goulding je za dlaku izbjegla kobnu sudbinu. Sparkirali su se usred divljine, a iako je bilo jako hladno led je popucao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kombi je počeo tonuti, a Ellie je srećom pobjegla kroz otvor na krovu.

50 Cent

PA/Pixsell

Problematični reper družio se s dilerima i bio upleten u mutne poslove, a u jednom trenutku pogođen je s čak devet metaka. Nije mogao govoriti ni hodati šest tjedana, a kad se oporavio, snimio je album kojim je osvojio svijet.

Rachel Bilson

PIXSELL

Glumica je skoro izgubila život u automobilskoj nezgodi. Liječnici su je čak proglasili službeno mrtvom. Nekoliko sekundi nakon toga Rachel je počela pokazivati znakove života pa su je doktori ponovo reanimirali i u tome uspjeli.

Anne Hathaway

Prije nekoliko godina Anne Hathaway doživjela je nezgodu na godišnjem odmoru na Havajima. Naime, podvodne snažne struje su ju uhvatile pa je jedva ostala na površini. Spasio ju je zgodni surfer.

Leonardo DiCaprio

89th Academy Awards - Oscars Awards Show

Oskarovac je ronio kad ga je napao morski pas. Morska neman ga je i ugrizla, ali glumac je preživio. Zamalo je umro u avionskoj nesreći u Rusiji i nekoliko godina ranije kada je skakao s padobranom.

Michael J. Fox

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL/DPA/PIXSELL

U svojoj autobiografiji piše kako ga je snimanje jedne scene iz filma 'Povratak u budućnost 3' zamalo koštalo života. Naime, glumac je visio na užetu te se u jednom trenutku onesvijestio. To je trajalo tridesetak sekundi, a tada ga je spazio netko iz ekipe i pružio mu pomoć.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje