Obavijesti

Show

Komentari 9

Heidi Klum danas se udaje za 17 godina mlađeg gitarista

Heidi Klum danas se udaje za 17 godina mlađeg gitarista
14

Manekenka je na talijanski otok stigla u društvu 17 godina mlađeg gitarista Toma Kaulitza za kojeg se u tajnosti udala u veljači. Par će sutra na otoku Capri u krugu obitelji i prijatelja proslaviti svoj brak

VIDEO

Jedan od najpoznatijih top modela Heidi Klum (46) jučer je stigla u Italiju gdje će se danas i udati. Klum će bračne zavjete razmijeniti sa 17 godina mlađim gitaristom Tomom Kaulitzom (29) iz njemačke grupe Tokio Hotel. 

Heidi i Tom na talijanski Capri stigli su brodom. Klum je blistala u dugoj, bijeloj haljini od čipke, a Tom je odjenuo plave hlače, svjetloplavu košulju i tamnozeleni sako. Izgledali su sretno, smijali se i pijuckali šampanjac, a paparazzi su ih snimili i kako izmjenjuju nježnosti. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja
21
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

Kada je brod pristao, mladenci su uz pomoć zaštitara izašli s broda. Drugim su brodom ubrzo stigli i njihovi mnogobrojni prijatelji koji su iz plovila također izlazili uz pomoć zaštitara. 

Capri: Gosti dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja Heidi Klum i Toma Kaulitza

Veselo društvo ubrzo se preselilo u restoran Riccio. Družili su se na terasi, gdje će nastaviti partijati. U istom restoranu održat će se velika zabava prije njihovog sutrašnjeg vjenčanja. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Capri: Zabava uoči sutrašnjeg vjenčanja Heidi Klum i Toma Kaulitza Capri: Zabava uoči sutrašnjeg vjenčanja Heidi Klum i Toma Kaulitza Capri: Zabava uoči sutrašnjeg vjenčanja Heidi Klum i Toma Kaulitza
11
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

I dok su mladenci i gosti uživali na terasi restorana, osoblje je intenzivno pripremalo hranu i ostale potrepštine za njihovu svadbu. Postavljali su suncobrane, unosili voće, hranu, cvijeće, postavljali rasvjetu i slično. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Heidi Klum i Tom Kaulitz 00:51

Podsjetimo, Heidi i Tom zaruke su objavili na prošli Badnjak, a manekenka se odmah pohvalila velikim dijamantnim prstenom okruženim s još dva dijamanta. 

- Tom je nacrtao prsten iz snova za Heidi, a zatim otišao u potragu za pravim kamenjem. Nije samo otišao u draguljarnicu. Znao je da je Heidina omiljena boja zelena pa je potražio savršeni zeleni kamen, aleksandrit, a zatim pronašao i dva manja dijamanta kako bi ga naglasio - rekao je tada izvor blizak paru. 

Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude. 

Manekenki će ovo biti treća bračna sreća. Heidi je pet godina, od 1997. do 2002. bila udana za australskog glumca Ric Pippina. Tri godine nakon razvoda, ponovno se udala, za pjevača Seala (56). U braku su proveli devet godina i dobili su četvero djece - kći Lou (9) te sinove Henryja (12) i Johana (12). S bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom (69) dobila je kći Helene (15).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'