Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Helen Mirren: Nadala sam se fotografiranju u seksi bikiniju

None Foto: RE/Press Association/PIXSELL

Oskarovka je najstarija među glumicama koje ove godine krase Pirellijev kalendar, a sve su se fotografirale bez šminke. Ispričala je kako je mislila da će nositi hulahupke ili ležati u izazovnoj pozi

Nadala sam da ću u crnim hulahupkama, ležati na izazovnoj podlozi s leopard-uzorkom. Ili makar da će mi odjenuti bikini. Umjesto toga, tražili su da dođem bez frizure i umotali me u deku, rekla je Helen Mirren (71).

Oskarovka je najstarija među glumicama koje ove godine krase Pirellijev kalendar, a sve su se fotografirale bez šminke. Uz nju, na kalendaru su i Charlotte Rampling (70), Penelope Cruz (42) te Julianne Moore (55).

- Nisam imala šminke, kosa mi je bila raščupana i oči natečene jer sam se tek probudila. Iako sam mislila da će me srediti, fotograf Peter Lindbergh mi je rekao: 'Ne, ne, nemoj, savršena si' - ispričala je Julianne.

Komentari (16)
  • odlicna glumica, obozavam njene filmove a preporucam :“Woman in Gold”

    30. 11. 2016,   22:18
  • Još do prije nekoliko godina bila je jako mladolika i izgledala kao da ima i duplo manje godina, ali sad se vidi da ju je stiglo breme godina, koje nemože više ni šminkeri sakriti.

    1. 12. 2016,   07:34
  • dobro je baba iskuliraj...

    1. 12. 2016,   12:57