Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Helga nam svima nedostaje, nikada je nećemo zaboraviti'

None Foto: 24sata 3

NOSE JE U SRCIMA I MISLIMA Četiri prijateljice TV voditeljici Helgi Vlahović na grobu će ostaviti crvene ruže i lampaš te se zajedno pomoliti za nju na misi u crkvi

Ksenija Urličić, Željka Fattorini, Jasmina Nikić i Vesna Spinčić Prelog i dalje kuhaju te nazdravljaju prijateljici Helgi Vlahović.

- Još mi je sve tako nestvarno. Miješaju mi se tuga i radost. Sretna sam jer imam dojam da je stalno među nama, a tužna jer je nepravda što je nema - rekla je Ksenija Urličić o prvoj godišnjici smrti Helge Vlahović koja je u 67. godini izgubila bitku s rakom maternice. Danas će s Jasminom Nikić i Vesnom Spinčić Prelog otići na grob te ostaviti crvenu ružu i zapaliti lampaš.

Željka Fattorini neće biti s njima jer je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kod djece. Iako je prestala plakati, Ksenija kaže da joj je Helgina smrt i dalje teška rana. Dugo je trebalo da se četiri prijateljice sastanu i nastave družiti.

- Prije smo se šalile da radimo ‘Večere za pet’. Na svim našim okupljanjima i dalje su pet tanjura. Jedan je prazan u sjećanje na Helgu. Nazdravimo joj jer znamo da bi bila sretna i zadovoljna vidjeti nas žive i zdrave - kaže Ksenija Urličić.

Komentari (13)
  • Ikona.......

    27. 2. 2013,   10:44
  • Zaštitno lice HTV-a...nezaboravna !!!

    27. 2. 2013,   10:38
  • jedinstvena

    27. 2. 2013,   11:05