Obavijesti

Show

Komentari 4

Henry Cavill postao je Geralt od Rivije, lovac na monstrume

Henry Cavill postao je Geralt od Rivije, lovac na monstrume
3

Engleski glumac predstavio je Geralta koji je značajno mlađi i s mnogo blažim crtama lica od Geralta kojeg smo mogli vidjeti u popularnom serijalu igara

VIDEO

Početkom rujna je postalo jasno da će legendarnog ubojicu vampira, vukodlaka i ostalih čudovišta iz svijeta 'The Witcher' glumiti glumac koji nam je dao jednog od lošijih Supermana, Henry Cavill. To je glumac koji je svoju slavu stjecao mnogim filmovima u kojima je glumio 'ljepotane', pa je i njegovo prihvaćanje ove uloge iznenadilo mnoge.

Naredna serija iz svijeta 'Igre prijestolja' ima glavnu glumicu
Naredna serija iz svijeta 'Igre prijestolja' ima glavnu glumicu

Mišljenja o njegovom dobivanju uloge bila su jako podijeljena do trenutka kada nam je došao prvi video iz serije, kojeg vam donosimo s Netflixovog Twittera.

Pogledajte video

Kao što možete vidjeti u videu, Cavill je predstavio Geralta koji je značajno mlađi i mnogo blažih crta lica od Geralta kojeg smo mogli vidjeti u popularnom serijalu igara. Premda je još u rujnu bilo 'otrovnih' jezika koji su rekli kako je Cavill neprikladan jer ne odgovara Geraltu niti građom niti izgledom, nakon gledanja videa nam se čini da su to marginalni problemi koje se danas bez ikakvog problema riješi kako vježbanjem tako i s malo šminke.

No mnoge je takav izgled ipak do te mjere iznenadio da su poprilično oštro reagirali. Ono što je ljude osupnulo jest da postoje mnogi glumci koji bi na prvi pogled bolje mogli utjeloviti ovog lovca na magične prijetnje.

Neke od tih reakcija vam i donosimo. Prva je od korisnice @lemerim, koja smatra da bi i amateri bolje izgledali.

Korisnik @fatpandaparty usporedio je novi izgled s izgledom Raidena iz filma 'Mortal Kombat'.

A korisnik @stafford_lyons otišao je čak korak dalje, pa je napravio smiješnu grafiku kojom je pokazao što misli o prikladnosti Henryja Cavilla za ulogu Geralta.

No problem s takvim mišljenjima jest da oni koji prigovaraju na nadolazeću seriju gledaju na sve iz takve perspektive kao da je serija nastavak sage koju je pokrenula tvrtka CD Projekt Red. Istina je u stvari trunku drugačija. Zapravo se radi o dvije paralelne vizije istog književnog predloška, koje se odvijaju u različitim vremenskim periodima. Tako se serija odvija prije događaja u igrama, te su likovi automatski mlađi i drukčiji. Ne samo to, već su igre same po sebi nesavršeno napravile prijenos likova, pa neki dramatično, umalo bogohulno, moglo bi se reći, odstupaju od književnog predloška.

Osim Cavilla kuća Netflix objavila je i popis preostalih likova u seriji. To su Luke Neal kao Vyr, Matthew Neal kao Nimir, Tobi Bamtefa u ulozi Daneka, Roderick Hill je Fletcher, a Inge Beckmann Aridea. Charlotte O’Leary ima ulogu Tiffanije, dok je Natasha Culzac Toruviel. Amit Shah glumi Torque, Tom Canton Filavandrel, a Eamon Farren Cahira. Joey Batey preuzeo je lik Jaskiera, dok je Lars Mikkelsen uzeo onaj Stregobora, s Royceom Pierresonom u ulozi Istredda. Poljak Maciej Musiał je Sir Lazlo, a Wilson Radjou-Pujalte je Dara. Anna Shaffer je, neshvatljivo, dobila ulogu Triss, dok su Rebecca Benson i Shane Attwooll Marilka i Nohorn.

Serija postaje dostupna tijekom 2019. godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode