Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hip hop zvijezda u restoranu u Puli: Donio svoj CD s glazbom

None Foto: 4

Bilo ih je šestero i stigli su sat vremena prije zatvaranja kada je kod nas bilo manje ljudi. Pitali su mogu li jesti, naravno da sam bio uslužni domaćin, priča nam čitatelj

U četvrtak navečer nas je iznenadila američka hip hop zvijezda Anderson Paak koji je zajedno sa svojom ekipom došao na večeru. Bilo ih je šestero i stigli su sat vremena prije zatvaranja kada je kod nas bilo manje ljudi. Pitali su mogu li jesti, naravno da sam bio uslužni domaćin. Jako su pristupačni, zafrkanti i nevjerojatno dragi, a htjeli su uživali u raznoj hrani. Htjeli su probati od svega po malo, pa sam im tako spremio lignje na žaru te pržene lignje, vegetarijansku pizzu, kebab...sve su htjeli probati. Pili su bijelo vino, rekao nam je vlasnik lokala u centru Pule 'Zlatna vrata', s kojim se i slikao.

Dodaje da ga nije odmah 'skužio', tek malo kasnije a u restoran koji se nalazi u samom centru grada donijeli su i svoj CD, da im svira Tupac Shakur dok se goste, kazali su u restoranu. Za kraj su htjeli sladoled a večeru su platili karticom.

- Poslije smo im pozvali taksi koji ih je odveo na spavanje u 'Park Plazu', gdje sam čuo da su ispred još malo plesali prije odlaska u sobu, a odali su nam da već u petak ujutro lete za L.A. - kazao je vlasnik pulskog restorana.

The MET Gala 2019 - New York | Autor: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Anderson Paak, osim što je hip hop pjevač i bubnjar, dobitnik je i prošlogodišnjeg Grammyja. U Puli je sudjelovao na Dimensions festivalu.

Komentari (5)
  • Ko je ovaj?

    30. 8. 2019,   18:21
  • Nikad čula

    30. 8. 2019,   14:58
  • Ponudio si im pizzu i kebab?? Bravo!!! Katastrofa

    30. 8. 2019,   22:15