Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hodala bosa pa dobila infekciju bubrega: 'Bilo mi je jako teško'

None Foto: Instagram 5

Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, odlučila sam da neke stvari više neću raditi, izjavila je srpska pjevačica Katarina Grujić

Srpska pjevačica Katarina Grujić (27) puštena je na kućnu njegu nakon dva tjedna liječenja u bolnici. Grujić je u bolnici završila zbog teške infekcije bubrega te je morala otkazati sve nastupe u kolovozu. 

Foto: Instagram

- Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, odlučila sam da neke stvari više neću raditi. Ne mogu reći da ću ubuduće nositi dugi veš ispod haljine ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na pozornicu izlaziti iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra… To sigurno sebi više neću dozvoliti - izjavila je Grujić u razgovoru za Kurir. 

Pjevačica je dala do znanja kako je primala terapiju četiri puta dnevno u vidu vrlo jakih antibiotika. 

Foto: Instagram

- Te terapije su vrlo teške i naporne pa sam slabo i jela i spavala. Iako imate sve vrijeme ovog svijeta za razmišljanje, vi jedino razmišljate o svom zdravlju i molite se da vam bude bolje - dodala je Grujić koja je na glazbenu scenu došla 2012. godine nakon sudjelovanja u talent showu 'Zvezde Granda'. 

Komentari (21)
  • Manje pod nož pa ćeš biti zdravija.

    24. 8. 2019,   11:19
  • Mene interesira koji profil muškarca pada na ovakve plastike?

    24. 8. 2019,   11:37
  • Dobro ti je baba govorila a ti nisi htjela slusati...

    24. 8. 2019,   11:36