Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hoffmanov ljubavnik: Bili smo u vezi i znao sam da je ovisnik

None Foto: Profimedia 5

Scenarist David Bar Katz kaže da su on i pokojni oskarovac bili u ozbiljnoj vezi. Prije nego ga je pronašao mrtvog u stanu, planirali su zajedno otići na Super Bowl

Philip Seymour Hoffman i ja ne samo da smo bili ljubavnici, bili smo par, bili smo u ozbiljnoj vezi, rekao je za The National Enquirer David Bar Katz. 

Katz tvrdi da su on i pokojni Hoffman bili jako bliski. Znao je, kaže, za Hoffmanovu borbu s ovisnošću, no nije ni sumnjao da je zaglibio tako duboko i da bi se mogao predozirati. 

- Planirali smo zajedno ići na Super Bowl. Trebali smo imati zaista super dan, no umjesto toga pronašao sam ga mrtvog na podu kupaonice - govori scenarist. Katz dodaje kako je Hoffman ušmrkao jako puno kokaina večer prije nego se predozirao heroinom.

- Zbog problema s drogom i dvojbe je li gay ili hetero, Phillip je i prekinuo s Mimi O’Donnell s kojom je bio 15 godina i imao troje djece. Jedan dio njega htio je miran život, obitelj i idilu dok je drugi dio htio drogu i gay ljubavnika - rekao je prijatelj pokojnog glumca za tabloid Enquirer.

Komentari (60)
  • Pa ovaj njegov 'prijatelj' bolje da je i dalje šutio...... Bar zbog to troje djece koje je pokojnik ostavio iza sebe....

    5. 2. 2014,   21:01
  • živiš s nekim a neznaš koliko je diboko "zaglibio"????

    5. 2. 2014,   21:38
  • Jel se javio neko iz Kontre,Iskoraka,Dvokoraka u vezi ove neuzvraćene ljubavi.

    5. 2. 2014,   21:30