Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holivudska glumica klesala po Braču: 'Pazi, oko ćeš si izbiti'

None Foto: Pixsell/Instagram 10

Stana je nekoliko dana provela na otoku Braču, gdje je posjetila Muzej ulja u Škripu i Kamenoklesarsku školu u Pučišćima, a odakle je i objavila snimku na kojoj kleše nadaleko poznati brački kamen

Kanadska filmska i televizijska glumica hrvatsko-srpskih korijena, Stana Katić (40), ponovno boravi u Hrvatskoj, a zemlju roditelja rado posjećuje kad god ima priliku. 

DPA/Pixsell SRETNO Glumica Stana Katić udala se za Krisa na dalmatinskoj obali

- Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta - ispričala je Stana za Brač online

Foto: Instagram

Svjetski poznata glumica najpoznatiju ulogu ostvarila je u TV seriji 'Castle', u kojoj glumi detektivku Kate Beckett, a glumila je i u serijama 'Heroji' i '24' te filmovima 'Feast of Love' s Morganom Freemanom, filmu Franka Millera 'The Spirit', kao i u 'Zrnu utjehe'. 

Foto: Instagram

Stana je nekoliko dana provela na otoku Braču, gdje je posjetila Muzej ulja u Škripu i Kamenoklesarsku školu u Pučišćima, a odakle je i objavila snimku na kojoj kleše nadaleko poznati brački kamen. S obzirom da nije nosila prikladnu zaštitu, pratitelji na društvenoj mreži su je zezali.

- Nemoj tako klesati bez naočala, oko ćeš si izbiti. A gdje su ti rukavice - komentirali su fanovi.

Foto: Adria.ign.com

Glumica je od 2015. u braku s australskim konzultantom srpskih korijena Krisom Brkljačom. Par je imao intimnu svadbu u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali. Za ceremoniju u Hrvatskoj odlučili su se budući da su glumičini roditelji porijeklom iz Vrlike.

Foto: YouTube/screenshot

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Komentari (46)
  • Lijepa i dobra glumica u seriji Castle, naših korijena. Lijepo je što dolazi na odmor u Hrvatsku, u zemlju svojih predaka.

    15. 1. 2019,   16:01
  • prelijepa

    15. 1. 2019,   19:11
  • lijepa žena

    15. 1. 2019,   17:38