Obavijesti

Show

Komentari 1

Holivudska glumica preminula u 77. godini od srčanog udara

Holivudska glumica preminula u 77. godini od  srčanog udara
9

Britanski mediji izvijestili su da je glumica mirno umrla u snu. Rođena je 1942. godine u New Yorku, a karijeru je započela kao dječji model, a 17 godina nakon dobila je prvu nominaciju za Zlatni Globus

VIDEO

Glumica Carol Lynley umrla je u utorak u dobi od 77 godina u svom domu u Los Angelesu, prenosi portal The Sun.

Zvijezda originalne 'The Poseidon Adventure' je pretrpjela srčani udar, rekao je njezin prijatelj glumac Trent Dolan. Izvijestili su da je glumica mirno umrla u snu.

Njezina kćer, Jill Selsman, za nju je izjavila da je voljela glumiti isto koliko je voljela i odlaziti u kino. Lynley, rođena 1942. godine u New Yorku, započela je svoju karijeru kao dječji model.

Godine 1958. igrala je glavnu ulogu tinejdžerke koja je očajnički tražila pobačaj u predstavi 'Blue denim' na Broadwayu. Glumila je i u filmskoj verziji iz 1959. godine, što joj je donijelo i nominaciju za Zlatni globus. Glumila je i u filmovima 'Return to Peyton Place' (1961), 'The Pleasure Seekers' (1964) i 'Bunny Lake Is Missing' (1965).

Uloga po kojoj je ona postala najpoznatija bila je ona pjevačice Nonnie Parry u filmu katastrofe 'The Poseidon Adventure' iz 1972. godine.

- Svi su željeli tu ulogu - rekla je glumica u jednom od svojih intervjua. Pojavila se i kao gostujuća uloga u serijama 'Kojak' (1977), 'Hawaii Five-O' (1978), 'The Love Boat' (1979).  

Lynley, koja je imala dugu vezu s voditeljem talk showa Davidom Frostom, također je izlazila s Frankom Sinatrom, a bila je u braku s publicistom Michaelom Selsmanom.

- Ako postoji svijet iza ovog, ona pleše sa svojim velikim prijateljem Fredom Astaireom i uživa u svom novom životu onoliko koliko je uživala u svom prethodnom - rekla je njezina kći, prenosi Huffpost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...