Obavijesti

Show

Komentari 78

Holivudska sapunica: Penn se viđa s bivšom Johnnyja Deppa

Holivudska sapunica: Penn se viđa s bivšom Johnnyja Deppa
8

Amber Heard optužila je bivšeg supruga Johnnyja Deppa za fizičko i psihičko zlostavljanje. Sean Penn je navodno zlostavljao Madonnu kada su bili u braku

VIDEO

Sjedili su u tamnijem djelu restorana, šaputali i hihotali se. Zajedno su bili vino i izgledali su poput zaljubljenog para, rekao je jedan od gostiju bara Sunset Tower u Los Angelesu koji je, kako tvrdi, svjedočio spoju Seana Penna (57) i Amber Heard (31).

Posrnula Amber Heard na intervju stigla potpuno pijana
Posrnula Amber Heard na  intervju stigla potpuno pijana

Glumica i manekenka u veljači je, po drugi put, prekinula s inovatorom i milijarderom Elonom Muskom (46). Iako portal TMZ tvrdi da je Musk prekinuo vezu, on kaže da mu je Heard slomila srce jer je bio jako zaljubljen.

Šuška se da se Amber i Penn viđaju tek nekoliko dana, no navodno su 'kliknuli' jer imaju puno zajedničkih interesa. 

Amber Heard i Elon Musk su potvrdili vezu, pa izazvali kaos
Amber Heard i Elon Musk su potvrdili vezu, pa izazvali kaos

Penn je prošle godine prekinuo s glumicom Charlize Theron (42) nakon 18 mjeseci veze. Oskarovac je prije romanse sa Charlize bio u braku sa zvijezdom serije 'Kuća od karata' Robin Wright (51). Robin se, šuška se, nedavno u tajnosti vjenčala sa svojim 15 godina mlađim dečkom, Francuzom Clementom Giraudetom. 

5th Annual Help Haiti Home

Sean je osamdesetih bio u turbulentnom braku s Madonnom (59) četiri godine. Prema pričama, Penn je tijekom jedne svađe zavezao Madonnu za stolac i nije je puštao iz kuće dva dana. Glumac je optužbe, koje su iznijeli Madonnini biografi, negirao, a pjevačica je rekla da je Sean nikada nije tukao. 

40th Toronto International Film Festival

Heard, koju smo mogli vidjeti u filmu 'Liga pravde' kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Johnnyja Deppa (54) nakon godine dana braka i pet godina veze.

Nagodili su se: Depp će platiti Amber Heard 10 milijuna $
Nagodili su se: Depp će platiti Amber Heard 10 milijuna 	$

Amber je Deppa, kojeg je upoznala na setu filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' optužila da ju je fizički zlostavljao te je fotografirala masnice na licu koje su, tvrdila je, dokaz da joj je bacio mobitel u glavu. Također je pričala da ju je jednom prilikom gušio jastukom te da je bio često pijan i agresivan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...