Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holivudski desant na Vis: U iščekivanju početka snimanja

None Foto: Pixsell/Promo

ZAMIJENILI GRČKU Naš otok će u mjuziklu ‘Mamma Mia 2‘, čije snimanje počinje u rujnu, uprizoriti grčki otok Kalokairi. Radove na lokaciji budućeg seta čuvaju zaštitari

Glumačka ekipa filma ‘Mamma Mia 2‘ u Dalmaciji bi trebala boraviti više od mjesec dana. Na Visu su započele pripreme za snimanje drugog nastavka blockbustera ‘Mamma Mia’. Kako bi kadrovi mjuzikla ostali nepoznati javnosti, radove na lokaciji budućeg seta u uvali Barjoška kraj Komiže čuvaju zaštitari. 

2017 Human Rights Campaign Greater New York Gala | Autor: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL. Foto: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Vis će u mjuziklu uprizoriti izmišljeni grčki otok Kalokairi. Snimanje bi trebalo započeti u rujnu, kad će na Vis stići Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Colin Davis, Meryl Streep, Julie Walters i Christine Baranski

Foto: promo

Prije deset godina producenti su u ‘Mamma Miu!’ uložili oko 330,000.000 kuna. Film je zaradio deset puta više. Očekuje se da će ovaj put uložiti barem dvostruko više. Činjenica da su filmaši napustili Grčku i film ‘Mamma Mia 2‘ došli snimati na Vis, svrstat će taj otok na listu poznatih filmskih destinacija, zbog čega bi udaljeni Vis trebao postati još popularniji.

The Son Season Premiere - New York | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Komentari (71)
  • vis prekrasan otok

    9. 8. 2017,   21:13
  • Vis ce uprizorit izmisljeni otok GRCKI

    9. 8. 2017,   21:16
  • Colin Firth :) mmmm

    10. 8. 2017,   11:00