Obavijesti

Show

Komentari 4

Holivudski kraljevi razvoda: Vjenčavali su se i do osam puta

Holivudski kraljevi razvoda: Vjenčavali su se i do osam puta
18

Elizabeth Taylor i Larry King zaljubljivali su se puno puta. Osam njihovih veza rezultiralo je brakom, potom i razvodom, a mlađe kolege idu njihovim stopama

VIDEO

Za razliku od domaćih zvijezda koje su bile “sramežljive” pa su se ženile po najviše četiri puta, američki radijski voditelj Larry King (85) ovih dana razvodi se od sedme supruge, glumice Shawn King (59). Iako su “puknuli” nakon 22 godine braka, to uopće nije iznenađenje. Bili su dugo skupa, ali njihovi prijatelji kažu da su slutili da će do ovoga doći. Larry se jedno vrijeme bojao za zdravlje, a Shawn ga je, navodno, prevarila 2016. godine.

Razvodili su se po tri, četiri puta, ali i dalje vjeruju u ljubav
Razvodili su se po tri, četiri puta, ali i dalje vjeruju u ljubav

- Shvatio je da nije sretan već dulje vrijeme. Neprestano su se svađali - ispričao je Larryjev prijatelj te dodao da je Larry htio zaštititi sinove Chancea (20) i Cannona (19) pa je ostao u braku sve ove godine.

USA - Brent Shapiro Foundation Summer Spectacular - Beverly Hills

- Već deset godina su zapravo razdvojeni. Čak spavaju u odvojenim sobama - rekao je Larryjev prijatelj. Unatoč tomu što ga je Shawn prevarila, niti voditelj nije bio nevinašce. Međutim, sad se umorio od cijele drame i predao je papire za razvod.

Oskarovka Elizabeth Taylor slična je Larryju. Udavala se osam puta za sedam muškaraca. Richard Burton “ukrao” joj je srce čak dvaput.


- Odrekla bih se svega, živjela bih u kolibi, samo da mogu Richardu podariti dijete - rekla je jednom prilikom, ali je i istaknula kad god nekoga zavoli, voli ga zauvijek.

Eddie Fisher and Elizabeth Taylor - London Airport

Glumica Joan Collins (86) sreću je pronašla s petim suprugom, kolegom Percyjem Gibsonom (54). Prije njega pokušala je s glumcima Maxwellom Reedom i Anthonyjem Newleyjem, poslovnim čovjekom Ronom Kassom i pjevačem Peterom Holmom.

The Time of Their Lives World Premiere - London

I holivudska zvijezda Angelina Jolie (44) tijekom života nije se pokušala skrasiti sa samo jednim muškarcem. Udavala se tri puta, a kad su svi mislili da će ona i Brad Pitt (55), poznatiji kao Brangelina, opstati zauvijek, dogodio se krah. Njih dvoje upoznali su se tijekom snimanja filma “Gospodin i Gospođa Smith”2005. godine, a razvod je bio sporazuman. Na poteškoće su naišli kod dodjele skrbništva i određivanjem vremena koje će koji roditelj provesti s djecom.

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) triput se udavala i razvodila, a među prva tri odabranika nije pronašla ljubav. Zbog toga se zaručila i četvrti put, za igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44). Prva dva braka trajala su joj kratko, dok je s Marcom Anthonyjem (50) bila deset godina te dobili blizance Maximiliana i Emmu (11). Nakon što su finalizirali razvod, bivši supružnici ostali su prijatelji zbog djece.

CFDA Awards - New York

Američki glumac i dobitnik Oscara Nicolas Cage (55) najprije se vjenčao s glumicom Patricijom Arquette (51) i taj mu je brak je trajao šest godina. Ipak, godinu nakon kraha prvog braka oženio se Lisom Marie Presley (51), ali su se razveli dvije godine nakon razmjene zavjeta. Treći brak mu je bio najdugotrajniji. Oženio se glumicom Alice Kim (35) i bili su skupa 12 godina, a razvodom je bio iznenađen i sam Nicolas.


- Šokirao sam se. Definitivno nisam mislio da će do toga doći. Sve svoje osjećaje sam morao usmjeriti na nešto drugo, pa sam ih uložio u glumu - ispričao je Cage, koji s Alice ima troje djece. Ipak, Cage se tri godine nakon trećeg propalog braka oženio vizažisticom Erikom Koike, s kojom je i dalje u braku.

Glumica i pjevačica Liza Minelli (73) također se četiri puta udavala poput Cagea, međutim, njoj su svi dosadašnji brakovi propali. Najprije se 1967. godine udala za kantautora Petera Allena, a čim su se razveli 1974., iste godine uplovila je u još jednu bračnu luku. Brak s redateljem Jackom Haleyjom Jr. trajao je pet godina. Treći brak uslijedio je vrlo brzo, također iste godine kad se i razvela. Potrajao je 13 godina, a onda je Liza bila slobodna deset godina. Četvrti brak joj je zasad bio i posljednji. Godine 2002. udala se za producenta Davida Gesta, a od 2007. Liza se nije udavala.

Screen Actor

Velika zavodnica iz “Spasilačke službe” Pamela Anderson (52) udavala se četiri puta, ali za tri muškarca. Led je “probila” s glazbenikom Tommyjem Leejem (56) i taj brak trajao je tri godine. S njim ima sinove Brandona (23) i Dylana (21). Od Tommyja se razvela 1998., a 2006. udala se za Kida Rocka (48), s kojim je ljubav potrajala svega godinu dana. Profesionalni igrač pokera Rick Salomon (50) “ukrao” je zavodnici Pameli srce čak dvaput, ali ne dugotrajno. Prvi brak im je trajao od 2007. do 2008., a potom su se ponovno spetljali 2014. i bili u braku do 2015. Pamela je zatim sreću potražila kod francuskog nogometaša Adila Ramija (33), čiji je tim bodrila tijekom utakmice s Hrvatskom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. S njim je prekidala i mirila se više puta, a posljednje što su iznijeli u javnost su njegove prevare koje su trajale tijekom njihove cijele veze.

Fatalna Demi Moore (56) udala se sa samo 17 godina za Freddyja Moorea (69), čije prezime nosi i danas. Bili su u braku pet godina, a potom je ljubovala s Bruceom Willisom (64). Bili su u braku 13 godina i Demi mu je rodila tri kćeri, Rumer (31), Scout (28) i Tallulah (25). Brak im je “puknuo” zbog poslovnih obveza. Hollywood ih je udaljio jer su zbog glumačkih angažmana puno vremena provodili odvojeni. Čim se razvela od Willisa, Demi je otišla na spoj sa zvijezdom “Ludih sedamdesetih” Ashtonom Kutcherom (41), s kojim je bila u braku od 2005. godine do 2013.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao