Obavijesti

Show

Komentari 32

Houdek je uskočio u 'dlakave' tange: 'Nema dosta materijala'

Houdek je uskočio u 'dlakave' tange: 'Nema dosta materijala'
12

Najčudnije što sam ikada pojeo je bila konjetina, rekao je pjevač Jacques Houdek kada je sjedio za stolom grenlandske obitelji, gdje je otputovao u sklopu Knjazove 'Koledžice po svijetu'

VIDEO

Dame i gospodo, ovo nije jeti, već Jacques na Grenlandu, predstavio ga je Robert Knjaz. Prošlo je više od deset godina od kada smo gledali 'Koledžicom po svijetu', a nedavno smo se prisjetili kako je Severina postala majka 17-tero djece i kako je Maja Šuput jahala noja u Africi. Došao je red i na najveću osobnost koja je putovala s Knjazom, pjevača Jacquesa Houdeka.

Maja Šuput je u Keniji zajahala noja: Možemo li malo sporije?
Maja Šuput je u Keniji zajahala noja: Možemo li malo sporije?

Iako je Jacques bio u košulji s palmama bio spreman da ga Knjaz odvede na Havaje, plan se izjalovio i tako je pjevač završio na -22 celzijusa stupnja na Grenlandu. Pošto je Houdek došao bez menadžera, Robert je preuzeo odgovornost i organizirao mu dva koncerta.

- A što ću ja obući? E znaš što, ubit ću te - rekao je Jacques i bacio Knjaza u snijeg. Dobio je zadatak da užica 50 danskih kruna, ali prije toga se morao obući u ono što mu je Knjaz pripremio. Materijal je bio u svim mogućim bojama, stavio je jastuk na glavi poput turbana, ali i na stražnjicu da mu 'ublaži' pad

- Najčudnije što sam jeo u životu je konjetina - izjavio je Houdek kada je sjedio za stolom grenlandske obitelji. Naime, Knjaz ga je odveo k njima na večeru i morao je pojesti ono što je bilo pripremljeno za večeru. Knjaz je objasnio Jacquesu kako će ga poslužiti s bijelim bubrezima.

- Ali nije to bubreg zapravo, kako ti to rekao. To je bikova mošnja - objasnio je Knjaz, a Jacques ga je samo blijedo gledao. Kako mu je Robert obećao, organizirao mu je dva koncerta. No, prvo si je pjevač morao sam sašiti odjeću za nastup. Bile su to nezaboravne krznene tange.

- Nema dovoljno papira za moju pravu veličinu - našalio se Jacques dok je mjerio obim svojih kukova i, kako je on to sam nazvao, 'međumudja'. Nakon što si je uspio sašiti tangice zapjevao je u lokalnom supermarketu. To je bio prvi koncert od njegove velike grenlandske turneje.

Pranje umjesto pjevanja: Mlada Severina posvojila 17-ero djece
Pranje umjesto pjevanja: Mlada Severina posvojila 17-ero djece

Nakon prve gaže dočekale su ga saonice sa 16 pasa u zaprezi. Poslije nekoliko minuta vožnje, Houdek je opao sa saonica i psi su ga jedva uspjeli povući uz brijeg.

- Moj domet hobija je da posudim film i gledam ga na DVD-u. Ne pada mi napamet spremit se i ići nešto raditi. To mi fakat nikad neće pasti napamet - rekao je pjevač, koji je inače po zanimanju frizer, odnosno brico.

- Počeo sam šišati ljude po kućama i bilo je teško. Nakon toga sam otvorio svoj salon, ali sam se onda počeo baviti pjevanjem - ispričao je Jacques. Zatim je uslijedio i posljednji njegov koncert u lokalnoj krčmi gdje je s mještanima zapjevao 'Kad si sretan'. Većina publike je pljeskala, neki su čak i zaplesali s njim, ali mu je jedan gospodin bez problema pokazao srednji prst i time pokazao što misli o njegovoj izvedbi. 

Pogledajte kako se Jacques snašao na Grenlandu: 

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje