Obavijesti

Show

Komentari 88

Houdek nakon Eurosonga: 'I mi smo razočarani i tužni. Hvala'

Houdek nakon Eurosonga: 'I mi smo razočarani i tužni. Hvala'
9

Sve što ste večeras vidjeli i čuli, plod je našeg zajedničkog višemjesečnog truda, odricanja i rada s jedne, usprkos golemim izazovima koji su pred nas stavljeni s druge strane, otkrio je Jacques

VIDEO

Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u 'porazu'. Ne damo se, napisao je Jacques Houdek (38) nakon što je druga polufinalna večer završila. 

Finale of the 62nd Eurovision Song Contest

Roko Blažević (19) predstavljao nas je na 64. Eurosongu s pjesmom 'The Dream', ali ipak nije uspio izboriti svoje mjesto u velikom finalu. 

'Imao sam problema s dimom na pozornici, počeo me gušiti'
'Imao sam problema s dimom na pozornici, počeo me gušiti'

- Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali 'the dream team' na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme The dream. Na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou - nastavlja Houdek. Učitelj je ipak najviše ponosan na svog učenika koji je bez obzira na to što nije prošao dalje pokazao kako talent, profesionalizam i borbenost. 

- Sve što ste večeras vidjeli i čuli, plod je našeg zajedničkog višemjesečnog truda, odricanja i rada s jedne, usprkos golemim izazovima koji su pred nas stavljeni s druge strane. Sve te izazove savladavali smo zajedno kao tim, kao ljudi, do zadnjeg trenutka, ne predajući se dok ne ostvarimo nastup u tv prijenosu kakav smo zamislili. To smo i ostvarili, predvođeni doista najboljom šeficom delegacije i menadžerom, koji su oboje za sve nas bili spremni dati i posljednji atom energije - dodao je pjevač.

Jacques je nakon objave dobio stotinu komentara podrške, a brojni pratitelji složili su se kako je ovakva odluka nepravedna te da je Roko zaslužio biti u finalu. 

- Hvala vam svima koji ste večeras glasali za nas, nadamo se da vam se nastup svidio i da vas nismo razočarali. Što se nas tiče, sve na čemu smo radili uspjelo nam je, osim samog prolaska u finale. To bi zaista bila najljepša nagrada i nama i vama, jer smo ovu avanturu započeli prije točno 3 mjeseca, 16.2. našom zajedničkom pobjedom na Dori. Ipak, kući se vraćamo uzdignute glave, a kao 'The dream team' naravno nastavljamo dalje s Rokom. Budite uz nas, grlimo i ljubimo vas! A ljubav je heroj - zaključio je mentor Jacques. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'