Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrabro: Zagrebački vatrogasci 'ugasili' požar u Igri prijestolja

None Foto: 5

Scene pete epizode snimane su u Dubrovniku koji je 'izgorio' do neprepoznatljivosti. Vatru nisu izbjegli Stradun, Crkva sv. Vlaha, a u gašenje požara uključili su se i zagrebački vatrogasci

Vatrogasna postrojba Zagreb na društvenim mrežama objavila je duhovitu fotografiju vatrogasaca koji gase vatru u popularnoj seriji 'Igra prijestolja'. Naime, u petoj epizodi osme sezone majka zmajeva Daenerys žive je zapalila ratnike Kraljevog Grudobrana, kao i cijelo selo te nevine građane poput žene i djece. 

- Vatrogasna postrojba u Zagrebu stoji uz našu braću u Kraljevom Grudobranu. Vatri smo rekli 'Ne dok je naša smjena' - našalili su se vatrogasci putem društvenih mreža te zabavili publiku.

- Hrabri ste dečki. Svaka vam čast - samo su neki od komentara.

Foto: Screenhoot

Scene pete epizode snimane su u Dubrovniku koji je 'izgorio' do neprepoznatljivosti. Vatru nisu izbjegli Stradun, Crkva sv. Vlaha, kao ni brojne uske uličice u samom centru grada. Zmaj se 'okomio' i na dubrovačke gradske zidine pa su 'gorjele' tvrđave Minčeta i Lovrijenac. 

Foto: screenshot/HBO

Inače, u petoj epizodi umrlo je više ključnih likova, stoga se smanjio broj onih koji bi mogli zasjesti na najpoželjnije i najkrvavije prijestolje svih vremena.

 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (34)
  • Bravo Daenerys kraljice sveeee spaliiiiii haahahha

    14. 5. 2019,   21:32
  • **** Admin **** : Postovani, hvala vam na ukazanoj pogresci, ispravili smo u clanku. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogresna ili ste uocili bilo kakvu pogresku - upotrijebite mogucnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu clanka desno. Lp

    14. 5. 2019,   20:50
  • Ako ćemo realno, 8. sezona je katastrofa. U potpunosti uništili build up za White Walkere, uništili Kingslayerov karakter, i sad Daenerys odjednom postane masovni ubojica bezveze.

    14. 5. 2019,   22:43